Няма контрол в Националната служба за охрана, никой не носи

...
Няма контрол в Националната служба за охрана, никой не носи
Коментари Харесай

Подп. Н. Марков: Как ген. Антонов е назначен за консул, като тече проверка на прокуратурата срещу него?

Няма надзор в Националната работа за защита, никой не носи отговорност за службата. Това е мнението на някогашния чиновник на НСО полковник Николай Марков. По думите му липсва цивилен надзор, тъй като той е поверен на комисия в Народното събрание. " За последната година има ли веднъж да е изслушван началникът на НСО в комисията? За активността на НСО той внася един отчет, който нищо не съставлява на процедура ", изясни полковник Марков в.

Той сподели още, че надзор по бюджета, по активността и практиките в НСО - не съществува. Бившият чиновник на Националната работа за защита акцентира, че президентът Румен Радев е бил прав в изказването си преди време, че НСО на процедура е безконтролна работа.

Според полковник Марков началникът на НСО в оставка Ангел Антонов е бил незначителна фигура и външен за системата.

" Той няма подготвеност по тематиката Национална работа за защита и този тип сигурност, тъй като това не е относимо към работата в Министерство на вътрешните работи ", акцентира полковник Марков в ефира на " България заран ". Според него Антонов е проблематичен за самата работа, тъй като по негова виновност там е основана непоносима среда за работа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР