Няма какво да се лъжем. Риана знае как да провокира

...
Няма какво да се лъжем. Риана знае как да провокира
Коментари Харесай

Риана - бременна и много гола в Ню Йорк с розово палто Chanel

Няма какво да се лъжем. Риана знае по какъв начин да предизвика и да накара хората да приказват за нея. И да, тя получи страхотни мнения за метода, по който заяви за бременността си, само че и беше подложена на значително рецензии, изключително по нашите ширини с мнения в духа на: „ В този мраз гола по стомах! На забавна ли се прави?! “

Ами да, гола! Ние я намираме за прелестна. Пък и който си има гореща кръв, студът в Ню Йорк не го тормози. Сияеща и красива, Риана избра да покаже пред целия свят бременното си коремче в розов Шанел, дело на Карл Лагерфелд от сбирка през 1996 година Визията добави със скъсани дънки и шарени украшения, в това число и огромен кръст, полюшващи се над коремчето. И изглеждаше зашеметяващо, откакто месеци наред кри бременността си зад необятни дизайнерски облекла.

Ние ненапълно не сме сюрпризирани от нейния избор - към този момент знаем, че тя обича винтидж модата – горещата певица от Барбадос има всичко на Гучи от Том Форд и всичко на Диор от Джон Галиано, а и в предишното се е появявала нееднократно с облекла от същата сбирка на Шанел от 1996 година, на която заложи, с цел да разноски коремчето.

Познавайки Риана и нейния жанр, ние нямаме самообладание да забележим идващите ѝ тоалети, които тя ще избере за най-красивия интервал в живота си.

Същеременно бащата на певицата Роналд Фенти е на седмото небе от благополучие. „ Толкова съм благополучен, подскочих от наслада. Много се вълнувам “, показа родителят, откакто научи за бременността на Риана. Оказва се, че Фенти харесва доста мъжа до щерка си. По думите му той бил доста свестно момче. Имал опция да се запознае с него, откакто Риана го завела в родината си в края на 2020 г.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР