Няма как да я пропуснете! Тя се откроява! Не само

...
Няма как да я пропуснете! Тя се откроява! Не само
Коментари Харесай

Карин Околие: Бягам към по-добрата си версия

Няма по какъв начин да я пропуснете! Тя се откроява! Не единствено поради външния си тип, наследила от майка ѝ, която е българка, и татко ѝ от Нигерия, само че и поради триумфите си! Карин Околие не може да бъде " затворена " единствено в определението " лекоатлетка ". А и не желае. Когато не е на пистата, където бяга на 100 и 200 м, и не е заета с тренировки, тя се вихри в интернет.

Там приказва с вдъхновяващи хора за мотивацията и силата на духа. А видеата може да видите в нейния подкаст " Kari's calling ".



" Започнах на 12 години. Като цяло въобще не харесвах леката атлетика като спорт, само че в следствие, когато започнах да имам някакви триумфи, даже по-незначителни, не съм серпантина. То се трансформира в една пристрастеност, доста се зарибяваш и не можеш да спреш със спорта. Бягам към най-хубавата си версия, към това да бъда по-добра всеки ден и в случай че мога, да развъртвам капацитета и гениите си, каквито и да са те. Опитвам се да развъртвам кръгозора си, тъй като съм наясно, че спортът не е единственото нещо, само че пък е това, с което се занимавам сега. За всеки състезател, колкото и да се опитваме да бягаме от това, триумфът е непременно, всички го желаеме пъклен доста. Но би трябвало да приемем, че не всеки път нещата се стичат по този начин, както на нас ни се желае и от време на време триумфът идва малко по-късно, по-късно повече трудности. Трябва да сме сигурни, че в един миг ще пристигна ", споделя тя.
View this post on Instagram

Карин тренира от години с Константин Миланов, под чието управление Ивет Лалова реализира 4-то и 5-то място на олимпийски игри. Той е и нейното ентусиазъм на пистата.

В интернет обаче нещата стоят по друг метод.
View this post on Instagram

" Винаги ме е влечало сходно нещо. Аз развивах и собствен блог, имах идея за изявленията с хора. По време на пандемията ми се стори по-интересно да го направя като видео подкаст. Роди се супер непринудено, от нищото се получи. Всички хора, с които съм говорила, са били толкоз дружелюбни, с наслада се включиха. Гледам да сортирам гостите, по отношение на тематиките. Искам да избягам от единствено спортната тематика ", споделя Карин.
View this post on Instagram

Ставала ли е жертва на расизъм у нас? Как ѝ е оказал помощ спортът? И за какво желае да има права коса? Вижте във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР