Няма как да не сте чували тезата, че най-добър секс

...
Няма как да не сте чували тезата, че най-добър секс
Коментари Харесай

Пет причини Лъвовете да са сред най-добрите любовници

Няма по какъв начин да не сте чували тезата, че най-хубав секс се прави със зодия Лъв (или Скорпион). Предлагаме ви няколко доказателства в поддръжка на това изказване, а извода дали в действителност е по този начин оставяме на вас...

Лъвовете постоянно оферират нещо друго и извънредно

Нормален е последната дума, с която можете да опишете секса с представител на зодия Лъв. Той е буен, вихрен и уморителен в хубавия смисъл на думата.

Лъвовете са буйни

Лъвовете са буйни любовници, които обичат бавния секс - да допират и да бъдат докосвани.

Лъвът е звездата

Лъвовете желаят постоянно да играят основната роля – работа, обич или празненството за рождения ден на другар, няма значение, значимо е те да са в центъра на вниманието. В леглото ситуацията не е по-различно – значимо е да знаете, че Лъвът е същинска звезда, тъй че дръжте се уместно, в отговор ще получите същото.

Лъвът е царят на джунглата... и освен

За никого не е загадка нападателният темперамент на Лъва. Той се демонстрира сносно и в спалнята. Така че очаквайте вманиачен, див и паметен секс с представителите на тази зодия.

Лъвовете умеят освен да получават, само че и да дават

Лъвът обича да му доставят наслаждение тъкмо толкоз, колкото и да доставя наслаждение. Колкото повече се стараете за вашия Лъв, толкоз повече той ще се старае за вас.

И още за най-хубавите любовници:

Шестте класики в секса

Най-добрите любовници са с бирени коремчета

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР