Няма как да не сме доволни от провеждането на тази

...
Няма как да не сме доволни от провеждането на тази
Коментари Харесай

Николина Христова: Трябва ни сериозна стратегия и промяна в методиката на работа


„ Няма по какъв начин да не сме удовлетворени от провеждането на тази международна купа. След 14-15 месеца без никакви съревнование, организирахме съревнование, което всички жадуваха. Предстои ни международно състезание след 2 месеца и акробатиката имаше изключителна, голяма потребност от съревнование, с цел да може да тества, своите състезатели. Всички са доста щастливи, а пък ние сме предостатъчно от този факт. Купата мога да кажа, че мина сполучливо “, това показа след края на международната купа по акробатика в София, Николина Христова – някогашен общоприет секретар на Българската федерация и член на Търговска колегия по акробатика към международната федерация.



„ Пандемията от Covid-19 повлия на всички, в това число и на българските състезатели. Тройката ни дами се показа почтено,2 още повече като вземем поради травмата, която получиха преди два месеца. Травмата несъмнено снижи подготовката им, а девойките дадоха безусловно всичко от себе си и в действителност се показаха почтено. Смесената двойка – аз персонално чаках повече от тях. Но те не би трябвало да се разочароват от това си показване. Трябва да създадат верния разбор с цел да може на идното международно да не позволен грешките, които позволиха в този момент “, добави Христова.



„ Смятам, че в бъдеще би трябвало да изградим една доста сериозна тактика по която да се работи. Трябва да се поправя методиката на работа, както и хората, които управляват тази методика. Това са главните неща, които би трябвало да променим, защото имаме ужасно доста искащи деца, залите в цялата страна са цялостни и считам, че те заслужават да имаме една по-добра методика, по която да се работи вярно ", сподели още някогашният общоприет секретар на федерацията.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР