Няма избран изпълнител в обществената поръчка за избор на изпълнител

...
Няма избран изпълнител в обществената поръчка за избор на изпълнител
Коментари Харесай

АПИ сезира ДАНС заради фалшива новина за избрана фирма за изграждането на ТОЛ системата

" Няма определен реализатор в публичната поръчка за избор на реализатор на тол системата . Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ) прави това конкретизиране във връзка публикувана подправена информация от нейно име и изпратен до медиите " документ " с подправен автограф и щемпел ", пишат от АПИ в публично известие до медиите.
Утре ръководителят на УС на АПИ инж. Дончо Атанасов ще сезира ДАНС и останалите способени институции за публикуваните подправени документи от негово име .
Работата на тръжната комисия продължава, прецизират още от Пътната организация.
напомня, че по-рано в разнообразни медии се появи информация, че " след приключването на дадения от министъра на районното развиване и благоустройството Николай Нанков период от 30 дни за работа на комисията по асортимент и оценка на офертите, през днешния ден на 18.09.2017 беше избран реализатор по публичната поръчка за създаване на ТОЛ системата.
С решение №5 на Председателя на Управителния съвет на АПИ беше определен за реализатор:
КОНСОРЦИУМ “КАПШ ТРАФИК СОЛЮШЪНС”, в състава на който са включени „ КАПШ ТЕЛЕМАТИК ТЕХНОЛОДЖИС БЪЛГАРИЯ “ ЕАД, гр. София; „ КАПШ ТЕЛЕМАТИК СЪРВИСИЗ “ ООД, гр. Варшава, Полша; „ КАПШ ТРАФИККОМ “ ЕООД, гр. Милано, Италия и „ КАПШ ТРАФИККОМ ТРАНСПОРТЕЙШЪН “ ЕАД, гр. Мадрид, Испания ", написа още във " подправеното " съгласно АПИ известие за определен реализатор на системата.
В информацията, която Пътната организация опреварга, се споделя още последователност на желанията на страната за въвеждането на такса за тежкотоварните коли, цитира се информация от районния министър Николай Нанков по връзки на общия брой пътища от републиканската пътна мрежа, който ТОЛ системата ще обхване, показва се също по този начин и по кое време ще започва работата на новото оборудване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР