НЯМА ДЖЕКИЛ, НЯМА ХАЙД Стана ясна причината за странното поведение

...
НЯМА ДЖЕКИЛ, НЯМА ХАЙД Стана ясна причината за странното поведение
Коментари Харесай

Д-р Радева забранила на президента еднообразието

НЯМА ДЖЕКИЛ, НЯМА ХАЙД
Стана ясна повода за странното държание на Румен Радев, който ту повтаря тезите на Владимир Путин като подразбиращи се и съвпадащи с българския народен интерес, ту укорява съветската държава в експанзия. 
Това не се дължи на съобразяването пред каква аудитория приказва (пред натовци е натовец, пред свои хора мурзилка), нито пък е някакво раздвояване на личността вид Джекил-Хайд, ястреб-гълъб, Борисов-Борисов. 
 Може да е анимация на текст, който гласи `строго секретно ПРАСИ РАСИПРЕС RpOn A 35.7V LIV2018 ОРгАн НА НЕВЪЗПИТАНИТЕ КАРИК КАРИКАТУРИСТИ Туристи.0.99 ENNE TIL 9772534973215 ロミ屋 美術 ( За козината на Агентурикте 10 предсказания едиик любыкгец досиета на ластта Ванга стр.2 стр.4-5 стр.7`
Корица на ПРАС-ПРЕС от април 2018, Алла и Чавдар Георгиеви.
***
Странният случай с военачалник Радев и товарищ Румен бил психо-политическа игра по съвет на известния meme-персонаж Д-р Радева. Оказа се, че тя била най-близкият консултант на президента и висш главнокомандващ на Въоръжените сили. 
Двамата се сближили поради подобие в характерите и семействата. 
Въпреки че нямат роднинска връзка, двамата Радеви разкрили доста неща, които ги свързват - и докторката станала нещатен помощник на президента. 
По нейно подстрекателство Радев от време на време приказва за народен интерес и засуква сталинския мустак на Путин, а след това все едно не е било нищо - осъжда строго експанзията на Путинова Русия против Украйна. 
По същия метод в избирателен спор оповестява чий е Крим в действителност, а на другия ден добавя позицията си с конкретизиране де юре.  
Всичко това - по подстрекателство на Д-р Радева. 
" Това е Ефектът на матрьошката - изяснява Д-р Радева. - Така човек излиза от черупката си и Зоната на комфорта. Това разчупва харизмата от шперплат и ни кара да чакаме непредвиденото ". 
Специално за читателите на нашия бюлетин Д-р Радева показа някои наблюдения от съдействието си с Радев. 
" Твърдя, че Радев няма никакво раздвояване на личността, той е даже прекомерно монотонен и еднообразен. Дори ярка разкошница, интелигентница и страхотница като брачната половинка му не можа да разчупи облика му на политическа табуретка. 
Да, Троянският кон е изработен от дърво, матрьошката е направена от дърво. 
Но дървеният материал не е безусловно отегчителен, има разлика сред бастун, славянски долап, бухалка за художествена гимнастика или изящна дърворезба. Оскар Уайлд е споделил, че изкуството е неефикасно, а президентът в България е произведение на изкуството. Аз покачих неговата стойност! "
В умозаключение Д-р Радева се отплесна към някакви нейни научни открития, които може да имат, а може и да нямат връзка с тематиката - като шопа, дето можел да копа, а можел и да не го прави. 
" Колегата Зигмунд Фройд не е можел да псува на майка. На това се основава цялото му неефикасно обучение " - безапелационна е Д-р Радева, която не разрешава злоупотребата с питейна вода. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР