Няма дискусии относно въвеждането на обща карантина в Москва, тъй

...
Няма дискусии относно въвеждането на обща карантина в Москва, тъй
Коментари Харесай

Москва може да се бори с коронавируса и без карантина

Няма полемики по отношение на въвеждането на обща карантина в Москва, защото и без нея може да бъде реализиран позитивен резултат. Това съобщи ръководителят на " Роспотребнадзор " (Федерална дирекция за наблюдаване на правата на потребителите) Анна Попова пред " Първи канал ", написа вестник " Известия ".

Според нея въпреки всичко би трябвало да се вземат ограничения за попречване и угнетяване на разпространяването на коронавирусa. " Мерките на няколко страни за попречване на разпространяването на ковид, по-специално Япония и Сингапур, бяха ефикасни и без строга карантина. Въвеждането на карантина в Москва не се разисква, позитивен резултат е вероятен и без нея “, сподели тя, съобщи организация " Фокус ".

Попова означи, че има два вероятни метода за развиване на новия тип ковид. Той може да отшумее и към този момент да не се демонстрира, само че може да се трансформира в ендемично или още сезонно заболяване. Въпреки това е прекомерно рано да се вършат прогнози, защото вирусът към момента не е добре изследван. В момента съгласно Попова в Русия са регистрирани 438 случая на заболяването, а 17 души към този момент са се възстановили и са изписани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР