Няма да заобикаляме и ще ви дадем ясни факти за

...
Няма да заобикаляме и ще ви дадем ясни факти за
Коментари Харесай

Най-лошата и отрицателна личностна черта на всяка зодия

Няма да заобикаляме и ще ви дадем ясни обстоятелства за това коя е най-лошата и негативна личностна линия на всяка зодия. Вероятно бихте желали да разберете какво има на вас съответно.

В реалност всички ние имаме свои дефекти още по рождение, по този начин да се каже. Тези черти ненапълно идват от разположението на планетите в деня, в който сме се родили.. Да, вие не сте 100 % виновни за всичко. Вие просто сте жертва на вашия зодиакален знак. Сега, когато знаем, че виновникът е самата астрология, а от време на време даже и вашият хороскоп, дано разкрием какво в действителност, съществено не е наред с вас.

Ето коя е най-лошата и негативна личностна линия на всяка зодия:

Овен.

Напорист, нахален, защитителен. Да, Овенът е боец, само че от оня тип, който е доста гневен, в случай че не стане на неговото. Той счита, че мнението, което заслужава да се почита, е едно и това е неговото. Да сте Овен за вас значи, че постоянно сте прави и че няма да го оспорите в никакъв случай. Вие сте най-решителният знак на зодиака и ще минете през всеки, с цел да стигнете там, където желаете. Това, което не е наред с вас, е, че в действителност мислите, че сте прави – без въпроси.

Телец.

Прекалено твърдоглав. Телецът има репутацията на най-упоритото живо създание в света. Е, правилно е и е непоносимо. Дори да мислите, че сте сладки, вие просто сте този, който се надува и мрънка непрекъснато, просто тъй като не приема друго мнение. Това може да ви прави работа, само че несъмнено не се харесва на останалите.

Близнаци.

Нерешителност. Стегнете се, Близнаци, тъй като цялото това „ не мога да реша “ стартира да ни изтощава. Всички знаем, че Близнаците имат двойствена природа и надлежно се двоумят повече от другите, когато би трябвало да вземат решение. Това, което не е наред с вас, Близнаци, е, че в действителност в никакъв случай не взимате това решение и до момента в който чакаме и чакаме, вие като че ли ни игнорирате по този начин или другояче. Вие живеете в собствен личен свят и няма място за никой различен, което е най-лошата и негативна личностна линия за вас.

Рак.

Лъжа. Това, което не е наред с теб, Рак, е, че си измамник и всички го знаем. Опитвате се да убедите останалите, че сте този съвършен човек, който се състои от обич и светлина и мехурчета. Истината обаче е, че сте като всички останали. За страдание от време на време сте толкоз подправени, че никой не ви има вяра.

Лъв.

Той се хвали прекомерно доста. Да, Лъвът има репутацията, че обича светлината на прожекторите и притегля вниманието. Никой обаче в никакъв случай не е споделил, че имат гений, който да покажат на останалите. Това, че се интересувате от изкуствата, не значи, че сте художник. Вие се заблуждавате – това е, което не ви е наред. Мислите, че си по-добри, в сравнение с сте.

Дева.

Осъдителност. Това, което не е наред с вас, Деви, е, че вие сте прекомерно огромни съдници. Изолирате и изключвате всички в живота си и рано или късно даже на тези, които ви обичат и обожават, в последна сметка им омръзва от това. Може да желаете да спрете да осъждате всички и всичко, което виждате, само че още веднъж не можете, просто тъй като сте Дева.

Везни.

Пасивно-агресивност. Пасивно-агресивен до самия край е нашият другар Везни, който ще ни убие, единствено с цел да ни затвори устата. Това, което не е наред с вас, не е, че сте прекомерно благи. Става дума за това, че сте прекомерно нечестни с останалите. Разбираме, не желаете да спорите. Ще избягате от сцената, с цел да се измъкнете от спора. Това, което останалите не могат да понесат е, че не можете да кажете това, което в действителност мислите. Още повече, когато е значимо за вас.

Скорпион.

Истината е, че просто сте прекалено много от всичко. Да, да, разбираме го. Ти си прелъстителен, лицемерен и тесногръд. Сега, какво ще кажете да бъдете освен това от стереотипния Скорпион… за един ден? Не може ли? Не можете да се измененията. Заседнали си в пътя си. Решили сте, че изповядвате своя лична вяра и че това е вашият път или автомагистрала. Време е да отворите очите си и да погледнете всички хора, които просто не желаят да ви следват абсолютно.

Стрелец.

Изолация. Защо просто не ви оставим на мира, с цел да можете най-сетне да бъдете щастливи? Не бихме споделили, че потребността да бъдете самичък безусловно е неправилно нещо. Обаче да човек, който съществено не желае да има нищо общо с другите, става малко досадно след известно време. За страдание, това прави типичният Стрелец. Именно това не е наред с вас – вие сте скучни. Толкова сте потънали в своя персонален свят на чудеса, че забравяте простите неща в живота като приятелството… или връзката с друго човешко създание въобще.

Козирог.

Потискате страстите. Това, което не е наред с вас, е, че потискате възприятията си още веднъж и още веднъж. И тогава, най-после, един ден всичко става ясно, когато чашата прелее. Вие сте унищожител на другарства и ще го извършите по волност. Когато желаете да задоволите някой собствен каприз, не ви пука кой ще бъде засегнат. Истината е, Козирог, че обичате да чувате звука на личния си глас прекалено много и ви харесва, когато унижавате някой различен. Мислите се за прекомерно умни, нали?

Водолей.

Манипулатор. Обичате да мълчите. Всичко това е добре, до момента в който другите не схванат, че в действителност през това време сте възнамерявали своето възмездие. Водолеят е този, който лъже, с цел да реализира задачата си и точно това е най-лошата и негативна личностна линия. Вие сте лъжецът, който се кикоти и се преструва, че е почтен. Всъщност обаче той е манипулатор, който работи в сянка. Това, което не е наред с вас е, че не сте почтени. И с цел да продължите напред, още веднъж ще излъжете – самоуверено и с ясно схващане.

Риби.

Твърде чувствителни. Всички обичат Рибите, само че за какво? Защото Рибите са най-чувствителният от всички знаци. Те от време на време са считани за една от най-глупавите зодии, като постоянно стават обект на смешки и закачки. Вие сте астрологичният слабак, този, който всички познаваме като „ прекомерно сензитивен “ и „ прекомерно прочувствен “. Познайте какво? Не единствено е правилно, само че и жалко. Животът по този начин или другояче е сложен и няма да стане по-лесен, в случай че в близост имате подобен вид човек, който не стопира да плаче и да притегля вниманието.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР