,,Няма да съборим кабинета. Ние се готвим за ротация.`` Това

...
,,Няма да съборим кабинета. Ние се готвим за ротация.`` Това
Коментари Харесай

Росен Желязков: ДБ имат балансираща позиция по отношение на претенциите на ПП

,,Няма да съборим кабинета. Ние се готвим за ротация.``

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Росен Желязков в предаването по Нова телевизия.

Желязков добави, че първоначално тази форма на ръководство изглеждала екзотична.

,,Дори Кирил Петков сподели " ние няма да вършим коалиция, тъй като си нямаме доверие. Последните месеци това го забравихме и изглеждаше, че ротацията ще се случи без проблеми. От няколко дни това не наподобява по този начин. Това се дължи на предложенията на " Продължаваме промяната ". " Демократична България " има много балансираща позиция във връзка с претенциите на Политическа партия, сподели още Желязков.

Председателят на Народното събрание комнтира, че първоначално желанието Денков да бъде външен министър изглеждало персонално, след твоа се облече в партиен подтекст.

По думите му държавното управление може да изкара цялостен мандат. И добави, че след ротацията би трябвало да има мининални промени.

" Няма по какъв начин да кажа кои имена ще бъдат заменени. Анализът още не е изработен. Той би трябвало да се направи от Денков и Мария Габриел ".

" В управническата стратегия е написано категорично, че след ротацията Денков ще бъде вицепремиер и министър на образованието. Ако се направи коренен ремонт на кабинета, идващите месеци ще би трябвало да се занимаваме с кадрови промени ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР