Няма да повярвате кой прочут българин е бащата на най-хапливата

...
Няма да повярвате кой прочут българин е бащата на най-хапливата
Коментари Харесай

Не е за вярване! Вижте кой известен българин е баща на Людмила от `Ергенът`

Няма да повярвате кой фамозен българин е бащата на най-хапливата участничка в "Ергенът " - Людмила.

Това е създателят на статуята "Викът на украинската майка ", която раздели обществото у нас на два полюса и надигна вълна от спорни мнения в медийното пространство и обществените мрежи.

Read my latest: “Седмичен бюлетин на град София - Issue #44”
Идеята е на Христо Илиев - Чарли, а до него застават Георги Стоев - Джеки и скулптора Неделчо Костадинов. Пластиката е основана преди близо два месеца, едвам два дни след началото на войната.
— град София (@sofiagrad)
Името му е Неделчо Костадинов, а самият той призна преди броени дни, че планът за изработването ѝ е роден още през 2019 година "С тази работа фактически съм почнал да мисля над казуса – войната, атентатите. Една статуя може да се прави цялостен живот. Тази беше подготвена преди 2-3 седмици. На Христо Илиев – Чарли е концепцията да бъде украинската майка и да вика против окупаторите ", изяснява Неделчо Костадинов пред Нова тв.

Освен с творбата си обаче, след това Костадинов притегли вниманието и с нещо друго, а точно с обстоятелството, че е татко на една от най-изявените критикарки, участващи в гореспоменатото риалити шоу.

Дори се появи и архивна фотография на бащата и дъщерята във виртуалното пространство, на която Неделчо е качил на конче 4-годишната си наследнчика.



Заради това ненадейно съвпадане, въпреки и към този момент да не е част от сантименталното риалити, колоритната Людмила очевидно още ще продължи да задържа интереса към себе си и отвън формата. Колко време ще продължи това обаче е мъчно да се каже на този стадий. Сигурно обаче е, че абсурдът продава и казусът "баща и щерка Костадинови " е следващото доказателство за това.

Що се касае до присъединяване на щерка му в "Ергенът ", създателят на "Украинската майка " разкри пред "България през днешния ден ", че наследницата му е влезнала в шоуто, с цел да се забавлява, а не с цел да надене сватбената халка на Виктор Стоянов. "Не съм я стимулирал да взе участие. Людмила има собствен път на развиване. Завърши реклама в Нов български университет. Създаде си онлайн магазин ", споделя маестрото пред изданието.

Неделчо Костадинов е създател и на премиите "Златен ритон ", връчвани за българско писмено и анимационно кино.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР