Няма да подкрепим вота на недоверие, искаме само друг министър

...
Няма да подкрепим вота на недоверие, искаме само друг министър
Коментари Харесай

Марешки: Няма да подкрепим вота на недоверие, но искаме оставка на Каракачанов

Няма да подкрепим вота на съмнение, желаеме единствено различен министър на защитата на мястото на Красимир Каракачанов. Това сподели водачът на „ Воля” Веселин Марешки в ефира на bTV.
Той е безапелационен, че партията му не е срещу самолетите или корабите, само че имат цели. „ Като оправим опазването на здравето, образованието и вътрешния ред с останалите пари ще си купим самолети.”
По думите му Каракачанов не е обезпечил задоволително пари в бюджета на армията, с цел да имат водачите задоволително полети, само че е намерил за пазаруване на изтребители.
„ Искаме да не се купуват нови самолети, тъй като поради такива корупционните разходи няма пари за хвърчене на водачите и за работеща техника. Ако в този момент като изхарчим парите за ненужни самолети те ще имат нула часове. Кой, в случай че не Каракачанов дава отговор за бюджета в който или не е обезпечил средства на водачите и машините за летателна валидност, или парите са откраднати и водачите ги пращат да летят на хигиеничен най-малко, което е убийствено. Кой в случай че не Каракачанов носи отговорност”, уточни Марешки.
Лидерът на „ Воля” съобщи, че в случай че Каракачанов има морал няма потребност да му желае оставката - трябваше да си е тръгнал и да се откри заслужен човек. „ Каракачанов откри пари за корупционната договорка за самолетите, а за образованието на водачите не откри. Това са 1-2 милиарда, а 6 милиарда за договорката откри. Не е въпрос на пари, а в чий интерес се ръководят тези пари”, сподели той.
Марешки добави, че партията му внася законопроект, в който е записано, че комерсиална марка няма да може да се прилепва към имена като Ботев, Левски и Раковски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР