Няма да подкрепим никакво правителство, предложено от ГЕРБ - с

...
Няма да подкрепим никакво правителство, предложено от ГЕРБ - с
Коментари Харесай

БСП няма да подкрепи правителство, предложено от ГЕРБ


Няма да подкрепим никакво държавно управление, препоръчано от ГЕРБ - с или без Борисов, от специалисти или от политици. В това бе безапелационна Корнелия Нинова в коментар за първите подмятания, които направи още нощес Борисов – за експертен кабинет и за обединяване.

Основната ни задача беше да се разбие моделът ГЕРБ. След тези избори ГЕРБ повече не може да ръководи и Борисов повече няма да е министър председател. Това е единствено началото. Този модел е проникнал на всички места. Това е моделът на институциите, в модела на стопанската система, на опазването на здравето, на правораздаването и той ще продължава да се съпротивлява на смяната. Окончателното му премахване ще бъде дълъг развой, акцентира още водачът на Българска социалистическа партия.

За страдание, измежду здравната, икономическата и обществената рецесия, навлизаме и в политическа такава. Призоваваме всички, без страст, а с мъдрост да преценяме по какъв начин да се работи, сподели Нинова. И добави, че макар третото място, в новия парламент без Българска социалистическа партия няма да могат да се взимат значими и знакови решения.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР