Няма да оттегля оставката си, заяви пред журналисти в парламента

...
Няма да оттегля оставката си, заяви пред журналисти в парламента
Коментари Харесай

Николай Нанков: Няма да оттегля оставката си

Няма да отдръпва оставката си, съобщи пред публицисти в Народното събрание министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Николай Нанков.

По думите му актът с подаване на оставка е бил безусловно верен. Това, което зависеше от мен, съм го направил и като персонален акт, и като акт на отговорност, уточни Нанков и добави, че виновност и отговорност са две разнообразни неща.
Каракачанов: Ако министерските оставки бъдат импортирани, би следвало да се поддържат Личното мнение на вицепремиера обаче е, че не би трябвало да се бърза
Нанков напомни, че е разпоредена инспекция с съответни одити на всички пътища, след това ще се направи " паспортизация ". Има хрумвания за осведомителна система, която онлайн да следи положението на инфраструктурата, добави той.

Министърът в оставка съобщи, че са готови доста нормативни документи във връзка с пътната сигурност. Новата разпоредба за планиране ще даде отговор на доста от въпросите - приказваме за по-голяма осветеност на пътни възли, на кръстовища, доста по-високи условия към системите за отводняване, приказваме за зона за сигурност, гаранционните периоди, уточни той, представен от Българска телеграфна агенция.
Цветан Цветанов загатна, че оставките на тримата министри може да не бъдат признати Нов съдружен съвет в понеделник взема решение заместниците им и ще предложи оставките за парламентарен избор
Нанков разяснява, че в последните дни доста " специалисти " приказват по тематиката " инфраструктура ", само че нито един от тях не е пътен инспектор и не би трябвало да им се пришива определението " специалист ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР