Няма да оттегля оставката си – това беше правилният ход

...
Няма да оттегля оставката си – това беше правилният ход
Коментари Харесай

Николай Нанков: Няма да оттегля оставката си!

Няма да отдръпва оставката си – това беше верният ход като персонален акт и като акт на отговорност. Това сподели министърът на районното развиване и благоустройството в оставка Николай Нанков в Народното събрание.

„ Актът, който направихме с двамата ми сътрудници, по отношение на оставките беше безусловно верен. Това е волеизлияние след поискването на оставките от премиера Бойко Борисов. Това беше верният ход. Все още съм министър в оставка и по тази причина извършвам отговорностите, които имам в това си качество.

Това, което зависеше от мен, съм го направил и като персонален акт, и като акт на отговорност. Но виновност и отговорност са две разнообразни неща “, изясни министърът, представен от Фокус.

На въпрос дали позволява, че може да остане на поста си, Нанков отговори: „ Не позволявам нищо на този стадий. Няма да отдръпва оставката си – това беше най-правилната постъпка пред нас тримата “.

На въпрос дали в случай че на съдружен съвет бъде помолен да остане, той отговори: „ Кой ще ме моли мене? Това дори е несериозно “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР