Няма да оттеглим Петър Илиев. Това заяви в предаването Лице

...
Няма да оттеглим Петър Илиев. Това заяви в предаването Лице
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Няма да оттеглим Петър Илиев

Няма да оттеглим Петър Илиев. Това съобщи в предаването " Лице в лице " по бТВ ръководителят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Подстригал съм си косата, тъй като по този начин съм решил. Който желае, да ревизира какво се случва, когато си подстрижем косите. Това сподели пред бТВ Тошко Йорданов, народен представител от Има Такъв Народ, който през днешния ден се появи в ефир с обръсната глава.

Предателство от страна на ИБНИ назова Йорданов отстъплението им да поддържат кабинета на Има Такъв Народ.

Неподкрепяйки този кабинет, доста неща няма да се случат, за които говорихме и се договорихме. Една от партиите на митинга съобщи тези претенции, съобщи хората, които стачкуваха и блокират този развой. Иван Гешев може да е спокоен, тъй като предателите от ИБГН му реализираха този комфорт, уточни той.

Прекрасни морални престижи са това, благополучен съм, че чертата беше теглена от тях, приказвам за хора, които се занимаваха с поправката Ванко 1, съобщи Тошко Йорданов и отсече, че няма да отдръпват Петър Илиев от кабинета, както желаеха от Българска социалистическа партия. Петър Илиев е прелестен правист, той е от малцината, които са печелили каузи против Конституционен съд, уточни сценаристът-депутат.

Всеки афектиран човек може да е по-емоционален, значимото е какво е споделил и къде е истината, съобщи още Тошко Йорданов.

В момента сме единствено в догадка за другите две партии, разяснява още той. Нека пристигна на следващия ден, дано забележим какво ще създадат те, съобщи той.

Да сте ни чували в миналото да споделяме на Българска социалистическа партия какво да вършат в партията си, попита реторично той и посъветва останалите да си гледат техните партии.

Петър Илиев има адвокатска адвокатска фирма и ни е помагал по време на референдума. Това не е компания, която се занимава с публични поръчки, това е юрист, отсече индивидът на Слави Трифонов.

Предполагам, че човек си храни егото, когато е почетен консул на една страна, той няма юридическа стойност. Важно е индивидът какви професионални качества има, сподели той. Според Йорданов Барбадос не била офшорна зона.

С наслаждение бих бил почетен консул на Доминикана, само че нямам такива контакти. А Петър Илиев е познавал държавното управление на Барбадос и това е било утвърдено от нашето държавно управление. Задайте въпрос на това държавно управление, което е одобрило Петър Илиев за какво го е одобрило, уточни той.

Татяна Дончева е хубаво да стартира да мисли преди да приказва. Тя приказва откровени неистини, не може тъкмо тя да приказва за морал, това е непоносимо, отсече Тошко Йорданов.

Има ли нещо потвърдено против Петър Илиев, попита Станислав Балабанов. Защо през днешния ден откакто има ново предопределение в АДФИ, не забележим обстоятелствата за Асен Василев - той е един апаш на интелектуална благосъстоятелност. Да забележим Кирил Петков, човек, който разреши зам.-министър на финансите да отпуска пари през фонд на личния си брачен партньор....медиите мълчат. Това са обстоятелствата. Защо някогашния министър на Борисов Христо Иванов говореше след това по телефона: Здраве, желаем, господин министър председател, разяснява още Балабанов.

Те дадоха отговор, че зад нас се крие дългата ръка на Движение за права и свободи, добави той.

Нито един от хората, които предлагаме, не е бил министър, не е работил с публични пари и не можеш да го закачиш за тоя или за оня. Лъжа е, че Петър Илиев е бил във компания на майката на Пеевски и не е червен болшевик, съобщи Тошко Йорданов.

За Асен Василев е имало правосъдна експертиза и е потвърдено, че кодът е откраднат от компютър, който той е изнесъл, напомни Йорданов за служебния финансов министър. Има извънсъдебно съглашение, тъй като отговорната страна е поискала това, съобщи още той.

Що се отнася до книгата на Петър Илиев и въпроса за плагиатството, Йорданов съобщи, че доста скоро ще излезе нещо друго, което ще е за този, който твърди, че е взето от него.

Той е изкупил всичките си книги, отвърна го водещата.

Г-жа Киселова какво е правила 6 години, попита реторично Йорданов. Ако се усещам ощетен, ще го осъдя и за 2 лв.. Човек води такова дело, с цел да си резервира достолепието, уточни гостът в студиото

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР