Няма да ни омръзне да се вдъхновяваме от французойките, които

...
Няма да ни омръзне да се вдъхновяваме от французойките, които
Коментари Харесай

5 перфектни тоалета за пролетта, вдъхновени от 5 любими французойки

Няма да ни омръзне да се въодушевяваме от французойките, които са повелителките на небрежния изискан, изключително в дните, когато не ни се умува доста дълго време какво тъкмо да облечем. Те толкоз ловко съчетават класическите облекла и аксесоари, че от време на време всичко останало в дрешника ни се коства ненужно. Затова и през днешния ден поглеждаме в Инстаграм профилите на няколко обичани девойки, с цел да потърсим лесни стайлинг хрумвания за това непостоянно пролетно време.

Емблематична фигура в света на модата и кралица на френския жанр, Инес де ла Фресанж не стопира да ни въодушевява. На 64 години тя продължава да въплъщава елегантността и небрежния изискан на парижанката. Ключът към нейния по този начин добър жанр ли? Красиви безконечни модели, които тя ловко комбинира с настоящите трендове. Преди дни тя показа фотография в профила си в обществената мрежа, на която е с черна риза, черно сако и кадифен виненочервен панталон, тоалет с леко зимен привкус, който тя беше допълнила настоящи пролетни обувки. Заострени на върха и с невисок ток, те едновременно обезпечават комфорт, грациозност и издължават силуета. Могат да се носят и с дънки или с някоя миди рокля.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Ines de la Fressange (@inesdelafressangeofficial)

Следим изкъсо и Жан Дамас, която също има собствен фешън бранд сходно на Фресанж – Rouje, само че самата тя може би е най-голямата муза за него. Защото в моделите виждаме огромна част от нейния жанр. За пролетта тя ни демонстрира по какъв начин можем да съвместим женствена миди рокля с обичания шлифер, обувки на комфортен ток в цвят и огромна сламена чанта. Семпло, само че толкоз изтънчено.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jeanne Damas (@jeannedamas)

Лея Сфез пък ни демонстрира по какъв начин да носим деним с деним, като тя комбинира леко необятни дънки с тънък пуловер и върху него е поставила разкопчана дънкова риза. Важното е в този случай денимът да е съгласуван и в един звук, с цел да не контрастира доста и да си подхожда. Тя е допълнила аутфита с дребна елегантна чанта, маратонки и черни очила. Перфектен стайлинг за пролетните уикенди.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leia Sfez (@leiasfez)

Дънки, блуза и кожено яке в композиция с шал и боти е предлагането от Ан-Лор Ме за по-хладните дни, като якето е от настоящите винтидж модели с изхабен резултат, които заливат Инстаграм фийда ни. Ето още един метод да ги носим този сезон. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adenorah (@annelauremais)

Един по-интересен прочит на съчетанието от пола и пуловер показва Сабина Сокол из улиците на Париж. На този град като че ли всичко му отива, само че пък мини пола с обемен пуловер и шал в същия цвят е нещо, което бихме пробвали още в този момент, заменяйки ботушите с груби мокасини.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Sabina Socol (@sabinasocol)

 
18 блузи, с които стайлингът ще бъде всичко друго, само че не и отегчителен

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР