Няма човек, който да няма своите силни и слаби страни,

...
Няма човек, който да няма своите силни и слаби страни,
Коментари Харесай

Визуален тест с пеперуди: Коя е най-силната ви страна?

Няма човек, който да няма своите мощни и слаби страни, които в дадени житейски обстановки демонстрира.

 образен тест най-силната ви страна

Визуален тест: Коя е най-силната ви страна в характера?

Днес споделяме с вас образен тест, с помощта на който вашето подсъзнание ще ви подскаже коя е вашата най-силна личностна страна от вашия темперамент.

Ето по какъв начин да се подготвите за образен тест: мощната ви страна, с цел да получите допустимо най-точните резултати:

= Концентрирайте се върху изображенията.

= Изберете си една от четирите пеперуди. Изберете тази, на която интуитивно се спряхте с взор. Този развой не би трябвало да ви отнеме повече от 5 секунди.

След като си избрахте пеперуда от фотосите, вижте какво обръщение ви изпраща вашето подсъзнание.

Прочетете отговорите на теста.

# Пеперуда от фотография 1:

Една от най-силните ви черти в характера, и ваше главно преимущество пред останалите е, че притежавате способността да намирате излаз от всевъзможни обстановки. Винаги в точният миг! Дори и да падате, постоянно знаете по какъв начин да го вършиме и по какъв начин бързо да се изправите.

# Пеперуда от фотография 2:

Природата ви е дарила с очи, с които да виждате хубостта във всичко и на всички места. Където и да се обърнете: в капка роса на тревата, в падащ есенен лист, в ослепителен безоблачен лъч, проникващ през прозореца и така нататък Погрижете се в никакъв случай да не губите това качество, то е скъпо, тъй като е Божествен подарък.

# Пеперуда от фотография 3:

Вие сте същински водач! Водач във всяко едно отношение. Вие сте хора – същински оратори. Щом заговорите, всички в близост замлъкват и слушат с ненаситност речта ви. Но умеете и доста деликатно да слушате. Можете да постигнете огромни висоти, използвайте това качество!

# Пеперуда от фотография 4:

Вие сте действителен образец, същинско въплъщение на харизмата! Вашата съществена добродетел е съпричастността и добротата. Хора, като вас, с тези качества постоянно вземат участие в обществени планове или работят с деца. А, всички към вас са привлечени като магнит от вашето харизматично лъчение. Не инцидентно на вас доверяват най-личните и дълбоки секрети!

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР