Някой път се изпускам и хапвам повече, отколкото трябва, но

...
Някой път се изпускам и хапвам повече, отколкото трябва, но
Коментари Харесай

Явор Сарафов от Мастършеф тежал сто кила

Някой път се изпускам и похапвам повече, в сравнение с би трябвало, само че още в идващите дни ограничвам храната, с цел да мога по някакъв метод да обезщетявам ". Признанието направи Явор Сарафов от " Мастършеф ", който преди няколко седмици хвърли бомбата, че е съумял да смъкна 26 кг с гладолечение при лекар Емилова. В предаването на Неделя Щонова той призна, че тежал 98 кг и 600 грама-серизно тегло за невисок човек като него.

" Кантарът изохка, аз се стреснах, беше извънредно неприятно ", майтапи се с днешна дата Сарафов. Решил незабавно да смъкна килограмите, които бил натрупал в границите на 10 години, чу единствено Hotnews.bg.
Реклама
Да отслабне го предиздвикали и предизвестията на лекарите, че след години ще има диабет, подагра и може да почине от инсулт. Страхът от тези болести бил и главната му мотивация, само че своята роля изиграла и суетата. Само за две години свалил 26 кг. И до през днешния ден гледа да се движи доста и съблюдава непоколебим режим на хранене. " Само едно от двете не работи, факт е обаче, че режимът е по-важният съставен елемент ", твърди притежателят на заведения. Любимият му спорт е тенис на маса, само че също обича да се гмурка и да кара кайт, а един път седмично влиза и във фитнес. Фаства без да яде по 16 часа, тъй че в никакъв случай не закусва.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР