Няколко варианта ще имат българите и чужденците, които искат да

...
Няколко варианта ще имат българите и чужденците, които искат да
Коментари Харесай

Как ще се влиза в България през лятото?

Няколко разновидността ще имат българите и чужденците, които желаят да влязат в България. Те ще би трябвало да дават негативен антигенен тест, отрицателен PCR тест, документ за имунизация или документ за преболедуван COVID-19 през последните 6 месеца.

Решението е записано в заповед на министъра на опазването на здравето Костадин Ангелов, като задачата е да се улеснят пътуванията за, предава в. „ Труд “. Заповедта влиза в действие неотложно, стана ясно от думите на Ангелов по време на среща с туристическия бизнес извършена през вчерашния ден.

Отрицателният антигенен тест би трябвало да бъде на един от 16-те утвърдени производителя. Вместо документ за преболедуван COVID-19 през последните 6 месеца, управляващите ще одобряват и остарял позитивен антигенен или като доказателство. Сертификатите за имунизация ще влизат в действие 14 дни след слагането на дозата, показва здравният министър.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Страните от Европейския съюз официално са постигнали единодушие...

От Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация приветстваха ограниченията за стимулиране на туристическия сезон, само че предложиха да се осъществя рекламна акция, която да нарежда България като безвредна туристическа дестинация и да изяснява изискваните документи за прекосяване на границите.

Браншът чака добър сезон, въпреки прогнозите да не могат да конкурират резултатите от преди пандемията.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР