Няколко независими един от друг източника от върховете на различните

...
Няколко независими един от друг източника от върховете на различните
Коментари Харесай

Кабинет до юли – пада след актуализацията на бюджета?

Няколко самостоятелни един от различен източника от върховете на другите управляващи показаха пред 19 минути упования, че този кабинет ще изкара най-вероятно до приемането на актуализацията на бюджета.

С това се изяснява както засилената изразителност за предварителни избори от значително играчи, по този начин и оправданията на представители на ръководещата коалиция последните дни, че това било работа на всяка съпротива.

Актуализацията би трябвало да се гласоподава през юли, защото настоящият от 1 април бюджет на страната към този момент издиша по всички линии, а в някои сфери още не са почнали разплащания за дължимите от 1 януари суми.

 

Това ще даде опция Народното събрание да се разпусне не просто за нормалната лятна почивка, а и въобще, защото ново държавно управление при този състав на показани в Народното събрание партии наподобява съвсем необикновено.

Въпреки че се цитират совалки даже сред медийно сякаш враждуващи играчи. Например, настояването на премиера Петков за премахване на шефа на Националната работа за защита преди към месец се приписва точно на изтекла информация за посещение на водача на Продължаваме промяната при лидера на значима опозиционна групировка.

 

Според някои източници то даже не е било еднократно. А най-малко двукратно, щяло е и да продължава – допустимо при разменено посещение, в случай че приключването на информацията не е прекратило тайните срещи и диалози на върха.  

 

Ако въртележката с трите мандата, която по Конституция следва рухване на държавно управление, се извърти до края на юли - началото на август, а това е изцяло допустимо и политически, и механически, можем да чакаме нови избори в края на септември – началото на октомври.

 

А политиците, като в никакъв случай през лятото, когато обичат да си дават огромна почивка, да поработят в акция.

 

Засега същинските проучвания на социолозите, които не се оповестяват, само че са известни в институциите и партийните централи, дават сериозен късмет на партиите на служебния министър председател Янев и на някогашната алена депутатка и омбудсман Мая Манолова да влязат в нов парламент след есенните избори. Има и още нещо забавно в сондажите на публичното мнение, само че ще разкажем за него в идващ брой.

 

За периода от разпускането на този парламент до изборите и съставянето на ново Народно заседание и нов кабинет на база резултатите от тях, на процедура има подготвен да поеме ръководството длъжностен екип.

 

Така че от тази позиция терзания не може да има – техническите държавни управления на президента Румен Радев към този момент демонстрираха, че работят по – добре от наследилия ги постоянен кабинет, който върви по познатия от поезията модел:

" И неправилен е всеки нов ход ”.

 

 

Наталия Каменова

 

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР