Заподозрени са задържани след сбиване в събота вечер на дока на Riverfront Park

...
Няколко души бяха задържани в събота вечерта след сбиване на
Коментари Харесай

Няколко души бяха задържани в събота вечерта след сбиване на дока в парка Riverfront в Монтгомъри.

Видео на инцидента, който изглеждаше расово разделен, беше споделен в неделя в социалните медии.

Полицията в Монтгомъри каза, че е реагирала на безредици в блок 200 на Coosa Street в 19:00 часа. Според MPD голяма група хора са се биели. Няколко са били задържани, каза MPD.

Сбиването е заснето на видео от зрители. Съобщава се, че това е започнало, защото понтонна лодка е блокирала пространството на дока, необходимо за паркиране на речна лодка. Тази зона е редовното място, запазено за Harriott II Riverboat.

Едно кратко видео, публикувано в социалните медии от Джош Мун от Alabama Political Reporter, показва как няколко бели хора се бият с един чернокож, който според Жасмин Уилямс от WSFA е докерски работник. Единственият звук, който се чува, е от викове на свидетели, но изглежда, че започва със спор между черния мъж и един от белите мъже. Друг бял мъж се втурва и удря черния, който се отдръпва и хвърля шапката си във въздуха. След това битката започва сериозно и няколко бели започват да удрят черния мъж.

По време на видеото един свидетел, който очевидно гледа от речната лодка, изкрещя многократно: „Помогнете на този брат!“ на зяпачи, които бяха на брега. Изглежда някои хора от брега наистина са се присъединили, за да го защитят, и видеото показва поне един чернокож, който се гмурка във водата от речната лодка.

„Качвай се там, младо момче!“ извика друг глас на видеото.

Докато плувецът се качи на дока, около минута след видеото, по-голямата част от кавгата изглеждаше приключила във видеото на Муун.

Отделно видео, публикувано от Lauryn Lauren, показва сцени след това, докато Harriott II се подготвя за акостиране. Група хора се приближиха до понтонната лодка и избухна нов бой. Най-малко един човек е паднал във водата от пристана. Властите скоро бяха на място и полицията започна да арестува хората.

Историята продължава

Властите не съобщават имената на задържаните заподозрени. Предстоят повдигане на обвинения срещу всеки, участвал в сбиването, каза MPD.

Можете да се свържете с репортера на Montgomery Advertiser Шанън Хойпъл на 

Тази статия първоначално се появи в Montgomery Advertiser: Заподозрени задържани след сбиване в събота вечер на дока Riverfront Park

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР