Няколко дни след публикуването на класацията на най-производителните смартфони за

...
Няколко дни след публикуването на класацията на най-производителните смартфони за
Коментари Харесай

Най-бързите Android смартфони за април според AnTuTu

Няколко дни след публикуването на класацията на най-производителните смарт телефони за китайския пазар основателите на AnTuTu сформираха и показаха световния рейтинг на мобилните телефони за април, написа kaldata.com. Той е настоящ освен за Китай, а за целия свят, като в него също има две ранглисти – на флагманите и на смарт телефоните от междинен клас.

За разлика от китайския рейтинг, световната ранглиста е по-разнообразна.

Извън рамките на Китай няма толкоз доста устройства, основани на SoC Snapdragon 865 и по този метод съумяха да изпъкнат моделите с чиповете Exynos 990 и Snapdragon 855+.

 Най-бързите Android смарт телефони за април съгласно AnTuTu

Лидер при флагманите е Xiaomi Mi 10 Pro, който се базира на системата върху чипа Snapdragon 865, съумял да набере малко по-малко от 600 хиляди точки. Второто и третото място са надлежно за OnePlus 8 Pro и Xiaomi Mi 10, които също употребяват новия флагмански чип на Qualcomm.

Извън рамките на тройката водачи са смарт телефоните Samsung Galaxy S20 Ultra, Samsung Galaxy S20+ и Galaxy S20, в които се употребява SoC Exynos 990. В този топ-10 са включени и моделите ASUS ROG Phone 2, OnePlus 7T и OnePlus 7T Pro, основани на Snapdragon 855+.

 Най-бързите Android смарт телефони за април съгласно AnTuTu

При най-производителните смарт телефони от междинен клас за месец април най-хубави се оказаха мобилните телефони с чиповете на HiSilicon, MediaTek и Qualcomm. На върха в този рейтинг се намира Huawei Nova 7i с Kirin 810. Второто място е на Redmi Note 8 Pro с Helio G90T, следван от Realme 6, който употребява същата SoC.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР