Някои знаци на зодиака твърде често попадат в тази ситуация.

...
Някои знаци на зодиака твърде често попадат в тази ситуация.
Коментари Харесай

Само Oвен, Стрелец, Риби, Скорпион и Телец страдат най-често от несподелена любов!

 aimg82

Някои знаци на зодиака прекомерно постоянно попадат в тази обстановка. Може би, защото  доста ги притеглят само  хората, които не могат да имат. А неразрешеният плод, както знаете, е доста сладостен.

Повечето от нас са страдали от такива несподелени усеща, само че тези пет знака  заради някаква причина настойчиво не престават да се спъват в еднакъв камък, влагайки цялата си обич и лоялност у  хората, които в никакъв случай няма да желаят да бъдат с тях….

1. Овен

Този самоуверен, мощен и рисков знак непрестанно преследва хора, които не го желаят, а Овенът не схваща подмятания, защото по принцип не схваща даже открит отвод. В Овена е заложена доста мощна стратегия за високо самочувствие и самоувереност, и той има вяра с цялото си сърце, че в случай че в този момент не го обичате, сигурно ще се влюбите в него по-късно, защото той  ще ви покаже, че   в действителност е специфичен.

   обич

4. Стрелец

Тези бедни  типичен романтици се влюбват до конвулсивна душевна болежка. Освен това те могат още като младежи да се влюбят в звезди, което още повече ги лишава от всевъзможни шансове. Ако не се поддавате и не отговаряте на ухажването на този знак, тогава той ще стартира да реалокира планините към вас, тъй че да станете малко по-благосклонни. Между другото, Стрелецът непрестанно се намира в положение на пристрастеност – той просто се нуждае от това.

5. Риби

Любовта е толкоз значима за Рибите, че те я търсят на всички места и оттова – на  всички „ неправилни “ места. Рибите в действителност желаят да обичат и да бъдат обичани, тъй като за тях това е същинското значение на живота.

Те ненавиждат самотата и са доста подвластни от другите и  прекомерно съществено се отнасят към любовта и романтиката. За страдание, те толкоз усърдно  търсят идеалния сътрудник, че постоянно избират неверния. Иронията е в това, че те извънредно доста се опасяват от неуспех, чак до полуда, само че автоматизирано го получават още веднъж и още веднъж.

Още по тематиката:

Звездите предсказват: Само 4 зодиакални знака ще реализиран своето безумно любовно благополучие през февруари!

 

Искате ли да знаете какво ви чака през февруари? Ще имате ли задоволително време и сила, с цел да се посветите на обичания си човек? Ще срещнете ли своя обичан човек?…

Цялата публикация

Четирите представители на зодиака, които споделят “Обичам те! ”, без да изпитват никаква обич!

 

Бъдете изключително деликатни, в случай че някой от тези зодиакални знаци ви се  изясни в буйна обич! “Обичам те ” са думи, които са съкровени за множеството от нас, само че има и такива…

Цялата публикация

Мразя те! До гибел те ненавиждам!

 

Ние се ненавиждаме един различен с особена лекост: Мразим дебелите, кльощавите, пушещите, кърмещите. Всички. Мразим, като безшумно се побъркваме. В театъра се играе спектакълът “Black & Simpson. ” Главните герои са…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР