Някои знаци на зодиака стават опасни за други, особено ако

...
Някои знаци на зодиака стават опасни за други, особено ако
Коментари Харесай

По-добре не ядосвайте тези зодии - ще съжалявате

Някои знаци на зодиака стават рискови за други, изключително в случай че са в неприятно въодушевление. Уви, в това положение те изцяло не помнят за самоконтрола. И те могат освен да кажат обидни неща, само че и да създадат нещо неприятно.

Затова е по-добре просто да разберете авансово от кои знаци на Зодиака би трябвало да стоите надалеч, в случай че са в неприятно въодушевление.

Близнаци

Да, радостните и витални Близнаци могат да станат в действителност рискови за другите. Освен това, когато всичко изчезне - те ще измислят 100 извинения за себе си, а и ще ви накарат да се чувствате отговорни. Те ще не помнят за грешките си, само че фактът, че сякаш сте ги довели до нервозен срив, ще се помни сигурно. И ще си отмъстят.

Това е главната заплаха от злите Близнаци. Други знаци на зодиака ще отмъстят и не помнят, само че Близнаците помнят всичко.

За благополучие доста рядко са в неприятно въодушевление. И да го разпознаете е извънредно просто - в случай че Близнаците мълчат и мислят за нещо, само че нямат нормалната усмивка на лицето – по-добре не ги занимавайте!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР