Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават заложници на своите

...
Някои представители на зодиакалния кръг неволно стават заложници на своите
Коментари Харесай

Най-неверният Знак на Зодиака

 23476327_2026901970873225_540830776_n
Някои представители на зодиакалния кръг несъзнателно стават заложници на своите. Да запазят верността им пречи подобен фактор,  като датата им на раждане, която е  виновна за характера и държанието им.

Принадлежността на индивида към определено  съзвездието дава отговор за персоналния му живот. Всеки знак на Зодиак има свое мнение за честност и изменничество. Хороскопът за  съгласуемост ще ви помогне освен да изберете най-подходящия  сътрудник в живота, само че и вечно да имате сърцето му. Хората, очаровани един от различен, няма да изневеряват, с изключение, несъмнено, на най-неверните зодиакални знаци.

Шесто място

Стрелците са стъпили крепко на шестото място измежду най-неверните. Поради естествената си прелест и огнен характер, представителите на тази зодия постоянно са обект на боготворене. И това, несъмнено,  много ги изкушава и ласкае.

Толкова доста, че от време на време Стрелците, които имат сериозна връзка, се поддават на знаците на внимание на различен човек и се втурват стремително във водовъртежа на страстите, пробвайки се да изживеят всичко като за първи път. И не се учудвайте, в случай че Стрелецът вземе, че  ви упрекна в личната си невярност: ти самичък позволи да възприятията ми да изчезнат. На този знак е належащо да му се  демонстрират всеки ден  обич, внимание и грижи, че не би трябвало да се търси идеала – той от дълго време е до него.

Пето място

На Пето място са Везните, които толкоз доста се нуждаят от естетика, че всевъзможни пукнатини и дребни недоразумения в връзките могат да ги принудят да си търсят щастието другаде. Според хороскопа си това е един от най-чувствителните и егоистични зодиакални знаци, които не мога да  понасят, когато вниманието на колегата не им принадлежи единствено на тях. Безполезно е да се чака  помирение с тях. Най-вероятно, Везни избират първи да прекратят връзката, в която се е появил безпорядък, в сравнение с да се опитат да поправят нещо.

Четвърто място

Девите на процедура са на трето  място. Този знак на зодиака е доста упорит и в връзките си се управлява от изгодата си, а не от усеща. Те рядко се влюбват, тъй като не признават такива безразсъдни решения. Редът у Дева постоянно е преди всичко. А какъв ред може да има в една обич? В нея има непрекъснати вътрешни несъгласия и цялостна импровизация. Ето за какво Девата не се отдава изключително на вълнуващи усеща, а верността за нея е   празен тон. За да задоволят желанията си, те могат умерено да убият вашето доверие.

Трето място

Пламенният и буен Овен е финалист. Представителите на този знак по хороскоп – са с парещ и емоционален темперамент, във вените им  бушува огън. Те постоянно се влюбват в хората, а страстите превземат  главите им. Те знаят по какъв начин да ухажват,  имат свръхчовешка прелест и харизма. Но един характерен Овен – е, преди всичко, човек на достойнството, тъй че няма да плете интриги зад тила на колегата си –  той са ще скъса връзките в името на новия разказ.

Второ място

На заслуженото второ място, със сребърен орден на шията, са очарователните Близнаци. Те не са отговорни, че природата им е  дала  такава неуловимост. Затова е на практика невероятно да се срещне Близнаци,  който не би изискал за себе нещо по-добро. Все отново, в случай че можете да дарите на този зодиакален знак цялостна независимост,  е малко евентуално да премине зад линията на лекия флирт. Защото за тях няма нищо по-изкушаващо от неразрешения плод.

Първо място

Този знак на зодиака не се колебае да разрушава сърца. Да, става дума за енергийни вампири, които се хранят със слабостта на другите – Скорпион. Те са необикновено сантиментални и имат някакъв загадъчен магнетизъм, с който по този начин притеглят хората.

Скорпионите обичат интриги, кавги, подиуми на ревнивост и, несъмнено, животинска пристрастеност, за която на драго сърце ще опишат на своя сътрудник. Като предписание, представителите на тази зодия се влюбват  един път и за цялостен живот, само че в случай че ориста е решила  да раздели Скорпиона от любовта му, той стартира да  отмъщава до обезумялост. За наша огромна изненада, те самите в никакъв случай няма да ви простят невярност, само че вие сте длъжни.

Според астрологията има пет съществени аргументи за прелюбодейство. В една връзка, в която няма място за  невярност, постоянно царят обич и естетика. Избягвайте отрицателните събития, преди те да се появят, изключително в случай че имате връзка с най-неверните знаци на зодиака.

esotericblog

Жени, изневерявайте на мъжете си. Това е потребно за всички!

 

Изневярата е доста потребна за дамата. От нея тя се разхубавява извънредно доста. Красавица, на към тридесет. Така се случи по този начин, че предходната година бяхме дружно в Рим. По работа,…

Цялата публикация

Рейтинг на Знаците на Зодиака: От най-гнусните изменници до най-верните и преданите

 

Стрелец Веднъж изневяра- постоянно изневери? Вие сте роден предател. Ако има метод да изневерите и след гибелта си, вие ще го извършите. Вие изневерявате по този начин, както дишате. Харесва ви измяната,…

Цялата публикация

Когато най-близките ни хора ни предизвикват болка….

 

Има и един подобен закон в  материалния свят:  Този, който ви подарява с най-вече благополучие, е в положение и  най-болезнено да ви нарани. Ние постоянно забравяме за това – или…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР