Някои от любимците на публиката събра новата видео поредица Чувство

...
Някои от любимците на публиката събра новата видео поредица Чувство
Коментари Харесай

Чувство за хумор събра любими лица

Някои от любимците на публиката събра новата видео поредност " Чувство за комизъм ". Любо Нейков, Стефан Вълдобрев, Мария Силвестър, Ненчо Илчев, Христо Гърбов, Мая Новоселска, Стефан Щерев, Дони, карикатуристът Чавдар Николов, режисьорите Теди Москов и Димитър Коцев-Шошо вземат участие в самодейността. Продуцент е Даниел Ненчев - един от водещите публицисти в областта на културата и изкуството през последните 15 години. Негова е и заслугата всички тези известни персони да се трансфорат в " рекламни лица " на Столицата на хумора - Габрово. Зад камерата застанаха Добрин Кашавелов, а дизайнът и анимацията са дело на Анна Симеонова и Светлин Балездров.

Всеки искащ има опция да гледа 20 хумористични видео истории с известни персони, отдадени на музея " Дом на хумора и сатирата ", емблематичния карнавал в града и освен. Кратките клипове се популяризират в обществените канали на музея във фейсбук, инстаграм и YouTube канала. Също по този начин историите ще бъдат чути от по-широката аудитория с помощта на партньорството на Dir.bg, Радио София и предаването " 100% будни " по БНТ1. Поредицата включва видеа, във всяко от които феновете ще открият къси истории, споделени разкази, обичани вицове, къси скечове, гегове, здравословна доза смехории, мемоари от Габрово, измислици, фокуси, танци, карикатури, нелепи хрумвания или занимателни послания, които да послужат като ваксини против неприятно въодушевление. Всичко това може " да се приема нередовно и безкрайно ", а измежду страничните реакции добре е да се чака " неконтролируемо усмихване ", прецизират идеолозите на акцията.

Хуморът е отлично средство за справяне със обществената отдалеченост и изолацията по време на пандемия. А екипът на музея в Габрово и на плана " Чувство за комизъм " приема драговолно задачата да обезпечи усмивки и ведрина на хората, като им пожелава прелестно гледане.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР