Някои хора се насочват към области като медицина или инженерство

...
Някои хора се насочват към области като медицина или инженерство
Коментари Харесай

Ето колко ще спечелят мениджърите на магазини на Walmart тази година

Някои хора се насочват към области като медицина или инженерство с вярата да завоюват най-хубавия $. Но има и различен метод да спечелите шестцифрени суми: станете шеф на магазин в Walmart.

Най-големият търговец на дребно в света разгласи тази седмица, че покачва годишната заплата на мениджърите до $128 000, което е с 9% повече от $117 000 на година през 2023 година Мениджърите могат също по този начин да печелят до 200% от заплащането си като годишни бонуси, основани върху облагите и продажбите на техните магазини, съгласно търговеца на дребно. Компанията ще предложи пакета с усъвършенствани обезщетения на мениджърите в своите магазини в Съединени американски щати от 1 февруари. 

Ходът на Walmart да понижи заплащането на мениджърите може да помогне за противопоставяне на високия % на текучество в търговията на дребно. Според изследване на компанията за инспекция на чиновници Checkr, 74% от служащите в търговията на дребно са търсили интензивно работа или са обмисляли да създадат това през 2023 г. 

Въ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР