Някои говорят глупости от радост, други от мъка, а политиците

...
Някои говорят глупости от радост, други от мъка, а политиците
Коментари Харесай

Павлова, Захариева и Бъчварова от екрана - чакай гастрит и алергия

Някои приказват нелепости от наслада, други от тъга, а политиците – от сутринта. Особено дейни са гумените маски на ГЕРБ. Едва ли някой се съмнява, че утринните блокове и оживелите публицистични излъчвания по бНТ, Българска национална телевизия и Нова тв се управляват от ръководещите. Доказателствата са всеки ден пред очите ни. Днес повече от всеки път. Синхронното плуване не е толкоз синхронно, колкото „ поканените “ комфортни посетители.
Според американския проф. Робърт Голдщайн гледането и слушането на такива подставени лица – политици, анализатори, политолози, социолози и прочие – въздейства непосредствено на здравето. Изследвани са 700 фенове в продължение на една година. Трябвало да гледат изавления на политици и специалисти по политически тематики. Повтарянето на едни и същи неща довели до следните затруднения. Близо 65% от хората се оплакали от проблеми с храносмилането и стомаха. 53 на 100 получили кожни проблеми – обриви, сърбежи, зачервявания, петна. Около 48% получили изостряне на гастрита.

Руският доктор Данаил Кончерин пък забелязъл, че пациенти, които гледат непрекъснато вести и политически излъчвания получават алергични пристъпи или признаци за такива. Освен това били в неприятно въодушевление и заядливи. Отначало мислел, че е от препаратите, с които се пере болничното долни дрехи. Когато обаче им спрели тв приемниците или пък пускали единствено филми, проблемите изчезвали.

Изводът: живейте без гумените глави от политиката, с цел да сте здрави и работоспособни.

Колко е съществено ситуацията може да прецените от даже и от един образец. Сутринта в понеделник, 26 март – три дами от ГЕРБ и властта едновременно каканижат от екрана:

Екатерина Захариева, външен министър, по бТВ : „ Срещата във Варна е сред Европейски Съюз и Турция, а не двустранна среща.

Спекулациите, които сега се чуват, явно са предпочитание за изместване на триумфите на България във външната политика “.

Лиляна Павлова, министърът на българското председателство на Европейски Съюз , по Българска национална телевизия : „ Основната задача на лидерската среща с турския президент Ердоган е възобновяване на разговора, на доверието. Фокусът е сигурността, бежанците, осъществяването на съглашението за интеграцията им, осъществяването на уговорките на двете страни.Това не е двустранен формат, това не е среща България-Турция”.

Румяна Бъчварова, шеф на политическия кабинет на премиера Бойко Борисов , по Нова тв : „ Работим за тази среща от дълго време. В момента виждам добра организация. Спокойни и удовлетворени сме, че успяхме да свършим голяма работа преди самото събитие. Не очаквайте съответни съглашения от тази среща. Важно е да се резервира положителният звук и да се реализира взаимно разбиране”.

Егати! Разбрахте ли нещо? Три каки повтарят едни и същи фрази без всевъзможен смисъл. Това си е достижение даже у нас. По-скучно и кухо може единствено Цецо.

Те са рискови за вашето здраве. Доказано е.

Поли Цветкова

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР