Някога замисляли ли сте се на колко години сте? Мнозина

...
Някога замисляли ли сте се на колко години сте? Мнозина
Коментари Харесай

Това, което видите първо в изображението, ще разкрие каква душа имате

 какво-виждате-първо

Някога замисляли ли сте се на какъв брой години сте? Мнозина считат, че имат единствено един живот и когато той свърши, нищо не остава. Но в доста обичаи има идея, съгласно която душата може да има няколко живота.

Дори да не знаете, вие може да имате млада душа. Или остаряла душа, която пази в себе си мъдростта на стотици отминали животи!

А в този момент погледнете деликатно изображението и кажете какво видяхте първо. Вашият отговор ще опише каква душа имате:

Ако сте видели момиче

Имате млада душа, която прави първите си крачки по земния свят. Вие сте човек, който постоянно учудва света, който постоянно намира позитивните страни във всичко.

Нямате доста рани от предходни животи и тъкмо по тази причина можете да бъдете малко наивни понякога. Напълно се отдавате на нещата и хората, даже рискувайки да получите душевна контузия. За вас е значимо да чувствате и обичате всичко, което имате!

Вие сте необикновено ученолюбив човек, постоянно преследвате нови цели. Лошото е, че постоянно можете да вършиме неточности, тъй като душата ви се намира в етап на образование.

Ако сте видели бабичка

Вашата душа към този момент е минала дълъг път. Може би сте човек, който нееднократно се  е чувствал като че ли не на място в този свят: прекомерно мъдри сте за този свят и не харесвате това, което харесват останалите.

Вече сте минали през всичко това. Вашата душа е доста деликатна, защото към този момент е страдала доста пъти. Вие сте човек, който се грижи за себе си, почита себе си и най-много знае какво желае, от какво се нуждае и се концентрира върху това!

Не губите време за това, което не е стойностно. Научили сте се да отличавате значимото от второстепенното.

Може би животът за вас е по-малко забавен в сравнение с при младите души, само че имате преимущество: доста по-близо сте до постигането на същинските цели в живота!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР