Някога те бяха най-популярната и обичана звездна двойка, която не

...
Някога те бяха най-популярната и обичана звездна двойка, която не
Коментари Харесай

Какво правят Анджелина и Брад, далеч един от друг

Някога те бяха най-популярната и обичана звездна двойка, която не спираше да вълнува хората по целия свят.

Бранджелина, както бяха известни, се следеше от близко - без значение дали приказваме за медиите или за ордите им от фенове, които дебнеха всяка тяхна крачка в интернет пространството. Те бяха всеобщи любимци и всички допускаха, че щастието им ще продължи постоянно...

Уви, даже и хубавите неща имат своя край, като Пит и Джоли потвърдиха точно това. Семейството им се разпадна и всеки от тях пое по своя личен път. Но не и без доза спорове.

Сега обаче обстановката към актьорите се стабилизира и те откриха покой, най-малко на пръв взор.

Но какво вършат през днешния ден, когато са надалеч един от различен?

Брад Пит е прочут като познавач на изкуството, ето за какво през вчерашния ден получи частна обиколка отвън работно време в лондонската изложба Тейт Модърн. Един от кураторите разведе звездата из изложбите на художниците Джени Холзър и Наталия Ганчарова.

Актьорът, който от дълго време се интересува от дизайн, сподели, че се е обърнал към изработването на статуи като метод да се възвърне от раздялата си с Анджелина.

И до момента в който някогашният ѝ брачен партньор употребява изкуството като целителна мощ, а преди този момент се утешаваше по срещи с разнообразни хубавици, най-малко по този начин твърдяха слуховете, Джоли се е отдала напълно на това да бъде работеща майка.

Според американската медия, актрисата е поела нов напредък в кариерата си, като в това време е решила да се концентрира върху фамилията си.

Откакто през 2016 година напусна Брад, тя не е излизала с никой различен, освен това по лично решение.

"Тя още веднъж е щастлива и не счита, че сантименталната връзка е нещо, от което се нуждае в живота си, с цел да се усеща цяла. Не става дума за това, че не е в положение да продължи напред без Брад, той няма нищо общо с решението ѝ да не излиза по срещи, просто сега няма никакъв интерес. Това, несъмнено, може да се промени, само че към този момент фокусът ѝ е само върху работата и децата ѝ ", споделя неин доближен пред Hollywood Life.

Днес Анджелина балансира сред ролята си в нов филм, работата като редактор в Time Magazine и задължения към Организация на обединените нации.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР