Някога да сте се питали какво правят най-богатите и успели

...
Някога да сте се питали какво правят най-богатите и успели
Коментари Харесай

6 навика, от които успелите хора са се отказали, за да повишат продуктивността си

Някога да сте се питали какво вършат най-богатите и съумели хора, с цел да реализиран задачите си? Разбира се, надалеч не става въпрос за някой вълшебен трик. И те са хора като всички останали, само че знаят от какви дребни неща да се лишат, с цел да покачат продуктивността си и да се концентрират единствено върху огромните цели.

От Born Realist описват за няколко нездравословни навика, от които отказването може да бъде ключ към триумфа.

Сърфиране в интернет по време на работния ден

 Снимка 314360
Източник:

Често хората, работещи на компютър, не си дават сметка по какъв начин сърфирането в интернет за малко в доста случаи не лишава пет, а петнадесет и повече минути. Самото фокусиране върху дадена задача обаче изисква не по-малко време. Заради това е по-добре дадена активност да бъде довършена до дъно и едвам по-късно да се отдели време за разформироване в обществените мрежи.

Желанието всичко да бъде съвършено

Някои хора са такива перфекционисти, че в никакъв случай резултатът от тяхната работа не е задоволително добър и те отделят безкрайни часове в рационализиране на задачата си. Простата истина обаче е, че в никакъв случай нищо не е в действителност съвършено, тъй че човек би трябвало да знае къде да спре и да продължи към нещо ново.

Присъствието на всички работни срещи

 Снимка 319758
Източник:

Да, наличието на всевъзможни работни срещи лишава от времето, което може да бъде " вложено " в надалеч по-продуктивни действия. Заради това чиновниците би трябвало да ги заобикалят, в случай че те не са в действителност наложителни.

Отговарянето на всички имейли

Най-добрият метод е те да се приоритизират и да се изпращат незабавни отговори единствено при положение, че дадена тематика е от основна значимост в дадения миг.

Отлагането на алармата заран

Биологичният часовник е виновен за това да имате режим на ставане. И в случай че поради работа всяка заран се будите в 7 за работа, това значи, че той е надъхан тъй че да ставате към този час. Постоянното отсрочване на алармата по няколко пъти заран обаче " разстройва " часовника ви и по този начин събуждането в действителност се трансформира в най-трудната задача за деня.

Взиране в смарт телефона в леглото

 Снимка 324413
Източник:

Хората не си дават сметка какъв брой доста това въздейства на продуктивността им. Силната светлина от екраните нарушава съня и държи дълго време тялото напрегнат. Също по този начин тя вреди на очите.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР