Очакванията за средна заплата при постъпване на ново работно място

...
Очакванията за средна заплата при постъпване на ново работно място
Коментари Харесай

Очакванията на американците за средния размер на заплатите им са по-високи от всякога

Очакванията за междинна заплата при постъпване на ново работно място измежду американците доближиха исторически " връх " от 81 700 $ годишно, т.е. приблизително 6808 $ на месец. Това демонстрират данни от отчета от март на Федералната аварийна банка на Ню Йорк.

За ноември предходната година този индикатор беше 73,4 хиляди $ (6116 $ месечно), напомня Финмаркет.

Авторите на финансовия отчет означават огромната разлика в упованията за заплатите при мъжете и при дамите. По-конкретно, мъжете са подготвени да сменят работата си, единствено в случай че им се заплаща на новото място не по-малко от 95,5 хиляди $ годишно (7958 $ месечно), до момента в който дамите са подготвени да сменят работата си за възнаграждение от 66,3 хиляди $ годишно (5525 $ месечно).

Междувременно, медианната междинна работна заплата (най-общо, пресмята се като се изключат 10-те % най-високи и най-ниски заплати) в Съединените щати е към 60 хиляди $ годишно (около 5000 $ месечно), по данни на Министерството на труда на страната.

" Търсещите работа в Съединени американски щати в този момент общо взето договарят за заплати на доста високи равнища за квалификацията си и се държат по този начин, като че ли те са мощната стрна в тези договаряния ", разяснява старши икономистът от ZipRecruiter Джулия Полак.
 Каква заплата желаят да получават руснаците през 2024 година?
Каква заплата желаят да получават руснаците през 2024 година?

Очакванията порастват, което е добър знак за икономическа динамичност, счита експерт
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР