Някога американският писател Хенри Джеймс, който е автор на двадесет

...
Някога американският писател Хенри Джеймс, който е автор на двадесет
Коментари Харесай

Родните популярни дами запалиха мрежата с горещи плажни кадри

Някога американският публицист Хенри Джеймс, който е създател на двадесет романа, 100 и дванадесет описа и дванадесет пиеси, е споделил, че за него двете най-красиви думи в езика са " летен следобяд ". Предвид обстоятелството, че жаркият сезон е това прелестно време от годината, предоставящо ни неведнъж шанса да загърбим познатия пейзаж, отправяйки се към разнообразни места, където ни чакат нови и вълнуващи прекарвания, ние просто няма по какъв начин да не се съгласим с казаното него. И защото календарът на стената услужливо ни демонстрира, че юли е в разгара си, ние взехме решение да проверим къде някои от родните известните представителки на нежния пол са избрали да прекарат своето горещо бягство, отдавайки се на отмора, изпълнена с незабравими слънчеви прекарвания.

В началото на месеца певицата Христина Христова, по-позната като Тита, за която от известно време насам поп музиката като че ли не е задоволително поле за изява, защото стартира да се подвизава и във фолк жанра, комбинирайки двата стила ведно, реши да напусне рамките на България, отправяйки се към тези на Обединените арабски емирства. От там тя зарадва своите над половин милион почитатели в Instagram с следващите си съблазнителни фрагменти, които провокираха същински екстаз измежду потребителите на платформата. Макар в Близкият Изток да има закон, налагащ съществени ограничавания в облеклото, той не важи за неговите гости, разполагащи с надалеч по-голяма независимост от локалните в избора на облекла, с които могат да се появят на обществени места. Ето за какво, възползвайки се оптимално от този факт, тя се спря на атрактивен несъразмерен цялостен бански костюм в бежово и кафяво, разкриващ извивките на греховното ѝ тяло със своята мощно изрязана кройка. Дълбокото му V-образно деколте в комбиниране с голия тил и разрезите на талията сигурно са привлекли погледите в плажното заведение, ситуирано на брега на Персийския залив в Дубай, откъдето изпълнителката на " Една " разгласява свое селфи в непосредствен проект, покачвайки осезаемо градусите във виртуалното пространство. Преди ден обаче някогашната половинка на ММА боеца Недко Николов се върна у нас, като вместо да се прибере в своя дом, тя избра да се насочи към крайбрежието на страната ни, където да продължи със събирането на загар. Брюнетката отседна в първокласен комплекс, намиращ се в Слънчев бряг, който всекидневно посещава, когато има желание да почива на родна земя. Именно от него тя показа поредност от изкусителни фрагменти, показващи я в къса рокля на синьо и бяло райе, чийто цип, минаващ по цялата дължина на предната част на тоалета, е разкопчан на половина, излагайки на показ забележителния ѝ натурален бюст, който тънките презрамки на нейното горнище едвам удържат.
Снимка: Официален профил в Instagram
В същия курорт, единствено че на друго място, е и колежката ѝ Мария, за която пресата у нас написа, че още веднъж се е разделила с третия си брачен партньор Мирослав Соколов, с който видимо бяха разрешили фамилните си проблеми, стигайки до помирение. От няколко дни насам обаче медиите предават, че сътрудниците още веднъж са поставили завършек на връзките между тях, като доказателство за това си изказване акцентират обстоятелството, че двамата са спрели да се следват в обществените мрежи. Дали това е по този начин, към момента не се знае сигурност, тъй като телефонът на певицата, потърсена за коментар по тематиката, стои изключен, което едва ли е изненада, в случай че тя се любува престоя си по крайбрежието, където я съпровожда нейната щерка. Двете са избрали за пребиваването си 5-звезден хотел, издигащ се тъкмо до пясъка, от чиито коридори миньончето не стопира да качва в платформите за връзка свои изображения, показвайки разнообразни визии. Първото, което показа при идването си там, я демонстрира на терасата към наетата от нея стая, разкриваща спираща дъха панорама към залива. На него тя се е облегнала на металния парапет, облечена в черен отбор, състоящ се от пай топ с надълбоко деколте, три четвърти панталони с висока талия и кубинки. Малко по-късно обаче тя захвърли долната част на облеклото си, оставайки по долни дрехи, а на идващия ден се появи в черна мрежеста рокля край открития плувен басейн на хотела.
Снимка: Официален профил в Instagram
Само на три километра разстояние от тях сега се намира Александра Богданска, която се е отдала на почивка в прилежащ Свети Влас, където компания ѝ прави нейният наследник Габриел. Професията на тогавашната брачна половинка на Даниел Петканов, прочут още като Лудия кореспондент, постоянно я води на разнообразни дестинации, като последните ѝ задължения пред фотографския обектив се организираха в Италия и Кипър, чиито живописни пейзажи, изпълнени с жарко въодушевление, послужиха за декор на фрагментите от фотосесиите, в които тя взе присъединяване. След тях обаче моделът побърза да се прибере, с цел да заведе наследника си на море, прекарвайки пълноценно време с него, както сама отбелязва към поста си в Instagram, показващ ги освен на плажа, където се припичат под ярките слънчеви лъчи, само че също по този начин и в близкия парк за камили, където хранят с моркови едно от животните, радвайки се на срещата с него.

Александра Богданска
Снимка: Официален профил в Instagram
Те обаче не подозират, че близо до тях отдъхва друго известно име от родния шоубизнес, а точно Глория, която напълно неотдавна посрещна своя петдесети рожден ден. Личния си празник тя прекара във Венеция, само че в този момент явно е решила да размени италианския град с българския курорт, откъдето качи кадър, показващ я седнала на особено основана за фотоси апаратура, облечена в дълга ефирна рокля на шарени райета, отличаваща се с надълбоко деколте и висока странична цепка на полата. Не след дълго примата на попфолка, както постоянно я назовават, разгласява още едно изображение, на което е застанала в плитчините на Черно море, държейки своята внучка за ръка, до момента в който ѝ демонстрира по какъв начин да театралничи пред обектива на камерата. По всичко наподобява, че ваканцията ѝ споделят още нейната щерка Симона Загорова и половинката ѝ Добромир Добрев, въпреки той по традиция да отсъства от изображенията, евентуално поел задачата да ги снима, вместо да взе участие в тях.

Глория
Снимка: Официален профил в Instagram
Сред плажуващите тази година са още Мария Игнатова и брачният партньор ѝ Нойзи Цветков, които може и да разкриват своето тъкмо местонахождение, само че все пак не крият какъв брой щастливи се усещат край морския бряг. Яна Маринова също се означи от плажа, показвайки на своите фенове по какъв начин разпуска, легнала на шезлонг до вълните. По бански се появи и дъщерята на телевизионната водеща Гала, избрала да посети Балчик. За разлика от всички изброени дотук, Златка Райкова, която наскоро стана майка за повторно, реши първата отмора на новородения ѝ правоприемник, кръстен на своя татко, да се състои на Халкидики. Носителката на купата " Мис Плеймейт " за 2007 година не пропуща постоянно да споделя със своите фенове по какъв начин се забавляват дружно.
Снимка: Официален профил в Instagram
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР