Някъде между отегчението в дилемата какво да облека пак днес“

...
Някъде между отегчението в дилемата какво да облека пак днес“
Коментари Харесай

27 идеи, с които да освежите стайлинга си за офиса тази седмица

Някъде сред отегчението в алтернативата „ какво да облека отново през днешния ден “ и то в средата на зимата, когато всичките облекла са ни омръзнали и ни наподобяват идентични, а пролетта още ни наподобява толкоз надалеч, взехме решение да използван няколко трика, с които бързо и елементарно да освежим тоалета си. И, несъмнено, ви ги споделяме.

Този сезон е от нещата, с които не се разделяме. Но вместо типичен и неутрални цветове, изберете някакъв ослепителен или неонов колорит. Комбинирано с черен костюм или кафяво палто, то се трансформира в тъкмо оня акцент, от който имате потребност.



Заменете огромните чанти вид торби с дребна или към нея прибавете мини модел в интресна форма или цвят, даже в случай че е от.



Точно те могат да заменят колана на талията, който може да се поставя върху блейзър, жилетка или палто. Но в случай че по този начин и не успяхте да харесате тези чанти, просто изберете моден кожен.



Ако костюмът е част от всекидневието ви, заменете лоуфърите или токчетата с кецове, най-малко до момента в който стигнете до офиса. Класическият Adidas Stan Smith към момента не излиза от мода и то тъкмо в това комбиниране.



Панделката също продължава да е измежду, които ще се откроят и през 2020-а. Харесваме даже концепцията, с която една подаръчна лента на Chanel под формата на панделка в косата, може да се трансформира в детайла, който да добави фина доза жанр и да бъде запомнен.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР