Нулевото равенство срещу не зарадва старши треньора на , но

...
Нулевото равенство срещу не зарадва старши треньора на , но
Коментари Харесай

Имаме голям напредък, доволен е Конте

Нулевото тъждество против не зарадва старши треньора на, само че той остана удовлетворен от играта на тима и многото голови положения. " Нерадзурите " са трети в група " В " на Шампионската лига с 2 точки, колкото има и. В идващите два кръга италианският гранд ще срещне, който е на дъното с 1 точка.

" Видях доста позитивни аспектви в представянето ни ", означи Конте. - Играхме като огромен тим. Доминирахме, само че нямахме шанс. Хареса ми играта ни и в двете етапи. Не забравяйте, че Шахтьор разполага с доста технични футболисти. Ние обаче заслужавахме да победим. Съжаляваме, че стигнахме единствено до тъждество, само че сме на прав път ".

" Заедно сме с тима от една година. В този интервал момчетата натрупаха познания и получиха убеденост. Пресираме противниците във всяка точка по терена, пробвайки се да отнемем топката. Не чакаме неточности, след които да контраатакуваме, а желаеме да ги провокираме. Същото беше и против Борусия (Мьонхенгладбах). От тази позиция, не мога да съм неудовлетворен. Не допуснахме положения пред нашата врата и във втори следващ мач не ни вкарват гол. В същото време би трябвало да сме ядосани за пропуските, които ни лишиха от победа ", установи Конте.

" Това беше четвъртият ни мач за 10 дни. Не диря извинения, само че започнахме тази поредност без шестима отсъстващи поради COVID-19 и двама контузени. Гледах по какъв начин Шахтьор изненада Реал Мадрид преди седмица. Днес още веднъж излязоха с 6-3-1 и се прибраха в половината си, само че не заплашиха съществено вратата ни. През август ги победихме с 5:0 в Лига Европа, само че разликата е, че през днешния ден не успяхме да осъществяваме основаните положения ", изясни треньорът на Интер. Шампионска Лига 2 кръг, вторник 27 октомври  Шахтьор Донецк 0:0краен резулат  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР