Новозеландската футболистка Майкейла Мур влезе в международните хроники със забележителен

...
Новозеландската футболистка Майкейла Мур влезе в международните хроники със забележителен
Коментари Харесай

Новозеландка направи хеттрик от автоголове

Новозеландската футболистка Майкейла Мур влезе в интернационалните летописи със незабравим хеттрик от автоголове при загубата с 0:5 от домакина Съединени американски щати в мач от женския шампионат SheBelieves Cup в Лос Анджелис.

Мур, която пази цветовете на Ливърпул в британското футболно състезание за дами, вкара топката в личната мрежа три пъти по всички вероятни способи: с десния крайник, с глава и с левия крайник.

25-годишната защитничка бе заменена незабавно след третия си автогол малко преди края на първото полувреме, само че унижението за Нова Зеландия продължи и през втората част, когато американките вкараха още два гола посредством Ашли Хач и Малъри Пух.

" Всеки, който играе футбол, без значение на какво равнище, има мощни и слаби мачове. А този мач несъмнено беше слаб за Мур. Естествено, че е разочарована, само че тя е страховит състезател и част от нашия тим. Всички я поддържаме в този сложен за нея миг ", сподели треньорката на Нова Зеландия Итка Климкова.

В последния си мач Съединени американски щати би трябвало да победят Исландия, с цел да защитят трофея в шампионата. Исландките се нуждаят от тъждество, с цел да побеждават в конкуренцията за първи път.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР