Новото звездно попълнение на Байерн Мюнхен – Матайс де Лихт,

...
Новото звездно попълнение на Байерн Мюнхен – Матайс де Лихт,
Коментари Харесай

Матайс де Лихт: Ван Гаал ми каза, че ще се влюбя в Байерн

Новото звездно попълнение на Байерн Мюнхен – Матайс де Лихт, приказва за първи път откакто прехвърлянето му при баварците стана факт. 22-годишният разкри, че е почувствал, че с баварците ще си паснат. Защитникът разкри още за диалог с Луис ван Гаал, в който славният треньор му е съобщи, че в случай че премине в Байерн, ще се влюби в клуба.

„ Винаги съм следил Байерн от близко, тъй като това е забавен и сполучлив клуб. Ариен Робен и Марк ван Бомел, които са някогашни играчи на тима, постоянно са ми говорели добре за Байерн. Всички ме увериха какъв необикновен клуб е Байерн”, стартира Де Лихт пред Bild.

TRUE✅ First Schnitzel in Munich, then flight to Washington D.C. to the team. Welcome to Bayern!
— Christian Falk (@cfbayern)
„ Винаги съм се свързвал с немския нрав – упорита работа и дисциплинираност. Чувствах, че аз и Байерн ще си паснем. Атакуващият жанр на Байерн ми пасва и в действителност това беше повода за решението ми да дойда в Мюнхен. Отборът играе футбол, насочен към офанзивата и непрестанната преса. Това дава отговор на мощните ми страни и визията ми за играта”, разкри 22-годишният футболист.

„ Бях впечатлен от управлението на клуба, което още през цялото време ми сподели какъв брой доста ме желае. Беше съвършено съвпадане. Юлиан Нагелсман е треньор, който е потвърдил, че знае по какъв начин да развива млади играчи. Аз към момента виждам себе си като млад състезател, който желае още да се усъвършенства. Футболът е преди всичко в решението ми за този трансфер. Това, което видях в Мюнхен в късия си престой тук, ме кара да се усещам доста удобно и отвън терена тук”.

„ През лятото обсъждах бъдещето си с Луис ван Гаал. Разбира се, че го попитах и за Байерн. Той сподели единствено положителни думи за клуба, за философията ми. Каза ми: „ Ако отидеш в Байерн, ще се влюбиш в клуба”, добави Де Лихт.

TRUE✅ First Interview with in Munich. Matthijs de Ligt: „ Van Gaal said to me: You will love Bayern! “
— Christian Falk (@cfbayern)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР