Новото телевизионно състезание се казва Островът на 100-те гривни“, участниците

...
Новото телевизионно състезание се казва Островът на 100-те гривни“, участниците
Коментари Харесай

Световен феномен в приключенските риалити формати с премиера в ефира на бТВ

Новото телевизионно съревнование се споделя „ Островът на 100-те гривни “, участниците ще се борят за огромна премия от 300 000 лева, а кастингът стартира на 13 март

Една сензация в света на развлекателните стратегии, превзела милиони фенове по света през 2023г., идва с премиерен сезон в България. bTV Media Group показва риалити шоуто “Million Dollar Island ”, което е по лиценз на Talpa Studios.

В България предаването ще се осъществя под името „ Островът на 100-те гривни “ и ще предложи на участниците впечатляващ награден фонд в размер на 300 000 лв.. Подготовката на риалити шоуто към този момент е в ход, а кастингът за присъединяване в него стартира на 13 март в онлайн формата за записване на адрес btv.bg/ostrov .

" Изключително доста се веселя, че имаме опция да представим сполучлив международен формат за първи път на българския пазар. Промените в програмата на bTV са обилни. От началото на годината следим отлични резултати с всички нови развлекателни формати и излъчвания, стартирали през пролетния сезон. Амбицията ни е да предложим още по-голямо многообразие и качествени продукции, както и да продължим развиването и растежа на тематичните канали. Обещавам на нашите фенове още изненади и повече премиерно развлекателно наличие ”, споделя Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Новото приключенско предаване „ Островът на 100-те гривни “ е с невъобразим до момента правилник. В него 30 непознати участници отиват на място, в което надалеч от всичко всекидневно основават свои закони на общността. Място, от което могат да се приберат у дома с същински доста пари, а властта е на тяхната китка. Огромният залог, конкуренцията и дивата природа ще разкрият чертите на всеки участник. От тях зависи дали ще останат достоверни и ще завоюват борбите, даже когато шансът не е на тяхна страна, с цел да стигнат до финала и да вземат огромната премия.

В играта участниците ще изпитат опциите си да оцеляват на изолиран тропически остров посред океана, надалеч от удобствата и комфорта на цивилизацията, само че покрай едно същински огромно благосъстояние – гривната. В нея са съсредоточени освен властта и парите, само че и огромната цел. Тримата играчи, които имат на китката си най-вече гривни ще доближат до финала, където ще се борят за своя дял от премията от 300 000 лв.. Всички участници, стъпили на острова, получават еднакъв брой гривни, които ще дават отговор на избрана стойност. Докато са на острова, приключенците могат да печелят и губят гривни, като се състезават в разнообразни провокации или да получават такива и от други участници. Ето за какво благополучието на всеки един състезател в създалото се ново общество в “Островът на 100-те гривни ” ще зависи от хората, с които се обкръжава, а другарствата – прочувствени и стратегически, ще костват същинско благосъстояние! Тези, които съумеят да проявят храброст, адаптивност и да изградят добра тактика и несъмнено тези, които ориста обича, ще вървят по пътя на благосъстоянието, събирайки повече и повече гривни от своите другари и противници. А другите, които останат без гривни, ги грози заплахата да изгубят мястото си в играта.

Приключенското риалити „ Островът на 100-те гривни “ ще предложи на феновете мощни страсти с историите на едно ново общество, чиито членове не просто ще се борят с естествените условия на острова, изпълнен с мистерии, изненади и компликации, само че и ще основават тактики, другарства и обединения с единствената цел да завоюват дял от огромната премия от 300 000 лева

„ Островът на 100-те гривни “ те зове! Запиши се за кастинг ТУК

Форматът е благосъстоятелност на Talpa Studios и Monday Media ©, а истинският формат - на Джон де Мол, Вим ван Дам и Юрик Вандерворст.

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР