Новото служебно правителство положи клетва, назначено с президентски указ от

...
Новото служебно правителство положи клетва, назначено с президентски указ от
Коментари Харесай

Новото служебно правителство встъпва в длъжност от днес

Новото служебно държавно управление постави клетва, назначено с президентски декрет от през днешния ден, постави клетва.

Министър-председател в кабинета още веднъж е Стефан Янев. В постройката на президентството Янев благодари на президента Радев за доверието и оценката на свършеното от служебния кабинет.

Доверие, което от името на новоназначения длъжностен кабинет, давам обещание да бъде целесъобразно по най-хубавия метод, съобщи Янев.

„ Трябва да обърнем взор напред. Новият длъжностен кабинет и неговите отговорности могат да бъдат фокусирани в две посоки - организацията на почтени и свободни избори “, акцентира Янев.

„ Изборите са фундаментът на демокрацията, уповавам се българските гласоподаватели да са стимулирани и да имаме градивна настройка в идващия парламент. Нуждаем се от държавно управление подкрепено от устойчиво парламентарно посланичество “, съобщи още той.

" България се нуждае от устойчива вероятност. Едновременно с това, времето, което следва, няма да е леко. Предстоят тежки месеци и ще би трябвало да се поставят доста старания за решаването на проблемите на жителите, да се ръководят дейно рецесиите и да се предотвратяват нови такива. Служебният кабинет ще постави всички старания ползите на жителите да бъдат предпазени.

Оценката за служебните кабинети ще бъде дадена от българските жители. Ще продължа да работя съзнателно и отговорно в полза на страната си. Каузата е една - България и нейното благоденствие “, сподели още Стефан Янев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР