Новото попълнение на Ювентус - Анхел Ди Мария заяви, че

...
Новото попълнение на Ювентус - Анхел Ди Мария заяви, че
Коментари Харесай

Анхел Ди Мария: Тук пристига същият Ди Мария, който обича да печели и мрази да губи

Новото попълнение на Ювентус - Анхел Ди Мария съобщи, че се е включил към отбора, с цел да печели колкото се може повече. Аржентинецът бе показан от " бианконерите " на публична конференция през днешния ден в Торино.

" С Ювентус ще диря да победим в колкото се може повече мачове. Дошъл съм тук да спечелвам, за националния тим ще мисля, когато му пристигна времето ", съобщи аржентинецът.

На въпрос дали той може да остане при " бианконерите " и откакто му изтече едногодишният контракт, той отговори: " Никога не споделям в никакъв случай ".

" Във футбола всичко ще трансформира доста бързо. С Ювентус всичко мина доста добре, още от първите контакти. Сега желая да печелим колкото се може повече и по-късно ще мислим за бъдещето ", добави нападателят.

" Много съм благополучен, че съм тук и ще облека тази велика фланелка. Фантастично е да вляза в този клуб, приема мен и фамилията ми с огромна обич. Благодаря на всички ", добави аржентинецът, който пристигна със свободен трансфер, откакто напусна Пари Сен Жермен.

" Тук идва същият Ди Мария, който обича да печели, ненавижда да губи и желае да стане първенец. Мисля, че Юве ме избра поради това ", счита той.

" Когато огромен тим като Ювентус те потърси, е съвсем невероятно да кажеш " не ". Изчакаха търпеливо края на контракта ми и бяхме спокойни със фамилията ми. Избрах Ювентус, тъй като е най-горемият клуб в Италия и има всички козове да завоюва доста титли. Искам да бъда част от този тим ", приключи Анхел Ди Мария.
 Погба към почитателите на Юве: Нямам самообладание да стартираме и още веднъж дружно да печелим титли
Погба към почитателите на Юве: Нямам самообладание да стартираме и още веднъж дружно да печелим титли

Както виждате, аз се завърнах и съм доста благополучен, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР