Новото попълнение на шампиона на България Хебър - бившия италиански

...
Новото попълнение на шампиона на България Хебър - бившия италиански
Коментари Харесай

ВК Хебър представи новото си попълнение Джулио Саби

Новото попълнение на първенеца на България Хебър - някогашния италиански национал Джулио Саби, дойде в Пазарджик. Преди броени дни 33-годишният диагонал игра край в китайската Суперлига с Шанхай, в който прекара общо четири сезона.   

" Пожелаваме му триумф с жълтата фланелка ", написаха от ВК Хебър.  

Саби е играл за тимовете на Пиаченца, Лубе, Модена, Латина, Таранто и Тур. 

 Малко преди да разгласят прехвърлянето на италианския играч, " тигрите " се разделиха по взаимно единодушие с немския национал Симон Хирш. 

На 20 януари Пазарджик приема шампионата за Купата на България. Четвърфиналните срещи са ЦСКА - Дея спорт Бургас, Монтана - Берое 2016, Хебър - Черно море и 
Левски София - Нефтохимик 2010.

“След сполучливото издание на Купа България 2022 в Бургас, тази година борбата за трофея ще е в Пазарджик, като почитателите на волейбола могат да чакат същинско шоу на игрището. Първият полусезон в мъжкия ни хайлайф сподели, че тимовете са извънредно равностойни и всеки има потенциала да победи всеки. Сигурни сме, че ще станем очевидци на оспорвани дуели, като това единствено може да ни радва, говорейки за позитивното развиване на българския волейбол ”, разяснява Атанас Върбанов, Маркетинг шеф НВЛ. 

 
До момента Пазарджик е приемал шампионатите за Купа България през 2019 година и 2021 година. 
За 2023 година упованията са за още по-интересни три волейболни дни. Хебър (Пазарджик) е актуалният притежател на Купа България, откакто на финала през януари 2022, състезателите, водени от старши треньора Камило Плачи, победиха Нефтохимик 2010 с 3:1.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР