Новото попълнение на Милан Оливие Жиру вярва, че може да

...
Новото попълнение на Милан Оливие Жиру вярва, че може да
Коментари Харесай

Жиру: Може да заформим страхотен тандем с Ибрахимович

Новото попълнение на Милан Оливие Жиру има вяра, че може да играе паралелно до Златан Ибрахимович. В момента шведската звезда се възвръща от травма и през идващите дни ще премине медицински проби, които да дефинират по кое време ще може да се завърне на терена.

Френският национал бе показан публично през днешния ден и съобщи, че може да си партнира с Ибрахимович на терена. Жиру към този момент откри головата си сметка за "росонерите ", разписвайки се в контролата с Ница приключила 1:1.

This is how he first introduced himself ⚽
Sul campo, si è presentato così ⚽
— AC Milan (@acmilan)
„ За мен е чест да играя дружно със страховит състезател като Ибрахимович, само че мисля, че това е въпрос към треньора. Той взема решение. В Милан съм, с цел да допринеса с моя опит и може да се допълним със Златан на терена. Лесно е да играете с такава персона. Сигурен съм, че бихме могли да бъдем страховит тандем “, съобщи Жиру.

„ Не съм треньор и не мога да приказвам за тактическите хрумвания. Играта с велики футболисти обаче не е сложна и е елементарно да си на терена с тях. Мога да приспособявам качествата си към неговите. Не е невероятно да бъдем едновременно на терена. Мисля, че Ибрахимович е по-скоро №10 и играе като плеймейкър. Милан има страхотни футболисти. Много съм благополучен от посрещането на тима. Работим интензивно за клуба и нямам самообладание Ибрахимович да бъде с нас “, добави още той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР