Новото попълнение на Манчестър Сити Феран Торес говори за трансфера

...
Новото попълнение на Манчестър Сити Феран Торес говори за трансфера
Коментари Харесай

Феран Торес: Чувствам се ентусиазиран и огорчен

Новото попълнение на Манчестър Сити Феран Торес приказва за прехвърлянето си при " жителите ". Офанзивният футболист призна, че се е почувствал подценен от Валенсия.

" Чувствам се въодушевен от прехвърлянето, само че и наскърбен, тъй като си потеглям от тима на моето сърце. Това е клубът, който ми даде всичко, само че и в който прекара доста тежки моменти. Много съм признателен на Валенсия, само че казусът е, че вътре в клуба има хора, както и някои журалисти, които се пробваха да опетнят името ми ", съобщи 20-годишният халф в изявление за Marca.

" След като спечелихме Европейското до 19 години с Испания от Валенсия ми споделиха, че няма да разчитат на мен. За мен това беше тежък удар. Клубът ме сложи в трансферния лист и тогава се замислих дали да не си потегли. Имаше интерес от разнообразни испански клубове, дори и от Сегунда ", показа той.

" Парехо е страховит състезател. Аз персонално обаче в никакъв случай не съм имал връзки с него. Помня, когато влязох в първия тим, бях на 17 години. Изминаха седмици преди да ме поздравява с " Добро утро ". За мен той не беше добър капитан ", показа новата облага на Сити.

" Това лято имахме доста срещи и обсъждахме разновидността дали да не продължа контракта си с клуба. Поставих им три условия. Първото беше персонално притежателят Лим да взе участие в подписването на контракта, с цел да знам, че този акт е приоритет за клуба. Второто, да бъда капитан. И третото - да съм измежду най-добре платените в тима. Ако две от тези условия бяха изпълнени, щях да остане. Те не извършиха нито едно ", довери Торес.
 Манчестър Сити завърши прехвърлянето на Феран Торес
Манчестър Сити завърши прехвърлянето на Феран Торес

Договорът му е за пет години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР