Новото попълнение на Лийдс Юнайтед Илия Груев говори ексклузивно за

...
Новото попълнение на Лийдс Юнайтед Илия Груев говори ексклузивно за
Коментари Харесай

Илия Груев: Чувството е невероятно, Лийдс е голям клуб

Новото попълнение на Лийдс Юнайтед Илия Груев приказва извънредно за LUTV, откакто приключи прехвърлянето си на " Еланд Роуд ".

Българският национал се причисли към " белите " от Вердер Бремен против неназована сума, която се счита, че е към 6 милиона евро, като подписа четиригодишен контракт.
 Официално: Илия Груев е състезател на Лийдс!
Официално: Илия Груев е състезател на Лийдс!

Той минава в отбора от елитния немски Вердер Бремен. Трансферна сума не се загатва, само че се спекулира за 6 милиона евро

Груев призна, че в този момент няма самообладание да стартира това ново предизвикателство в Западен Йоркшир.

" Чувството е необикновено. Това е огромен клуб, това е друга страна за мен и всеки знае, че тук е най-хубавият футбол в света. " Еланд Роуд " е страховит стадион, тук има страхотни хора и чакам с неспокойствие да си прекараме необикновено тук. Лийдс е три пъти първенец, това е огромен клуб с история и единственият клуб в града. Искам да придобия нов опит, да развия играта си и да оказа помощ на тима да реализира фантазиите и задачите, които имаме, имам цялостно доверие в този клуб ", съобщи той.

Груев приказва и за въздействието на мениджъра Даниел Фарке и разкри повече за личната си игра.

" Играя в централната халфова линия като " държаща " шестица, само че мога да играя и като осмица. Аз съм доста стратегически състезател, желая да притежавам топката, да прекосявам топки и да повеждам малко тима.
 Чеферин: Арабските пари не заплашват европейския футбол
Чеферин: Арабските пари не заплашват европейския футбол

" Доколкото знам, Килиан Мбапе и Ерлинг Халанд не мечтаят да отидат в Саудитска Арабия "

Проведох страхотни диалози с треньора (Даниел Фарке), познавам го от Бундеслигата, а също и в Чемпиъншип, като беше два пъти, и в този момент в действителност чакам с неспокойствие. Знам, че нашият управител желае да владее топката и да диктува играта и това е доста значимо и за моята игра, защото това е, което желая и аз, което е доста добре ", показа Груев

" Нашата цел е да бъдем нараснали във Висшата лига допустимо най-бързо, по тази причина всички сме тук и всички желаеме да работим крепко ", съобщи Груев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР