Новото попълнение на Ливърпул Върджил ван Дайк не скри вълнението

...
Новото попълнение на Ливърпул Върджил ван Дайк не скри вълнението
Коментари Харесай

Ван Дайк: Искам да помогна на Ливърпул да постигне нещо специално


Новото попълнение на Ливърпул Върджил ван Дайк не скри вълнението си от прехвърлянето си на „ Анфийлд “. След траялата няколко месеца сага към бъдещето на 26-годишния футболист, през вчерашния ден Ливърпул и Саутхямптън стигнаха до съглашение, като съгласно The Telegraph мърсисайдци ще платят на „ светците “ рекордните за защитник 75 млн. паунда. Досега най-скъпият бранител бе Бенжамен Менди, който през миналото лято мина в Манчестър Сити от Монако за 52 млн. паунда.

„ Чувствам се благополучен и горделив, че ще бъде футболист на Ливърпул. Това е страховит ден за мен и моето семейство, защото ще стана част от един от най-големите клубове в света. Нямам самообладание да облека прословутата алена фланелка пред трибуната „ Коп “ и във всеки мач да давам всичко от себе си, с цел да оказа помощ на този популярен клуб да реализира нещо особено в идващите години “, написа Ван Дайк в обществените мрежи. Холандецът ще стане състезател на Ливърпул публично на 1 януари, когато отваря и зимния трансферен прозорец.

Централният защитник не пропусна да благодари и на някогашния си клуб за предоставената му опция да играе в Премиършип. „ Искам да употребявам опцията да благодаря на Лес Рийд (б.р. - шефът на Саутхямптън), управлението, мениджъра, футболистите, почитателите и всички останали в Саутхамптън. Винаги ще съм длъжен на клуба за предоставената опция да играя във Висшата лига и без значение от компликациите през последните месеци аз напълно се любувах на времето ми при “светците ”, където открих другари за цялостен живот “, добави още той. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР