Новото попълнение на Левски Филип Кръстев говори пред клубната телевизия

...
Новото попълнение на Левски Филип Кръстев говори пред клубната телевизия
Коментари Харесай

Филип Кръстев: Големите очаквания могат само да ми помогнат

Новото попълнение на Левски Филип Кръстев приказва пред клубната телевизия за прехвърлянето си при "сините " и задачите, които си слага с екипа на столичани.

"Чувствам се доста добре. Първите дни минаха много бързо, привикнах с колектива, всички ме одобриха доста добре. Познавам множеството от младите момчета, познавам и по-опитните. Най-близък ми е Марин Петков, с него си станахме другари последната година ", съобщи Кръстев.

"Нещата станаха много бързо. Никой не очакваше да се завърна в България, хората мислеха, че няма да направя тази крачка. За мен бе доста значимо кариерата ми да продължи по някакъв метод. Когато си в чужбина и не получаваш този късмет, който заслужаваш, да покажеш качествата си, би трябвало да мислиш за последващо решение. Г-н Стоилов се свърза с мен декември месец, аз още тогава размишлявах. Когато стартира подготовката, взех решение, че това ще бъде най-хубавото решение за мен. "

"Може би най-голяма роля изигра точно Станимир Стоилов. Индивидуалните ми цели са да давам всичко от себе си, да се представям на равнище, да оказвам помощ на тима да печелим всеки мач. Надявам се най-после на сезона всички да бъдат удовлетворени. "



"Разбира се, че би трябвало да се борим с всички сили за Купата, напълно умерено можем да преодолеем противниците. Ако успеем да спечелим този дълго чакан трофей, ще бъде супер, тъй като тимът в действителност се нуждае от това да печели титли. Най-добре се усещам зад нападателя - да експортирам, да нападам. Обичам да имам малко повече независимост, по този начин мога да бъда потребен на всички останали ", добави младежкият национал.

"Още от първите тренировки усетих, че тимът е тотално изменен. Самото мислене на футболистите, стилът на игра е минал през огромна смяна. Харесва ми методът, по който тимът желае да играе. Физически се усещам сносно, не съм излизал от форма. Свикнах доста бързо с темпото, нямам проблем в това отношение. "

"Откакто излязох в чужбина, непрекъснато проследявам българското състезание. Успявах да следя много от мачовете на Левски през първия полусезон, тъй че имам много добра визия. Нещата не са се трансформирали доста от времето, когато аз играех тук. Когато играеш пред такава аудитория, естествено, че ще има и поддръжка, и напрежение. Това е супер, тъй като това нещо ще ме дърпа и ще ме кара да се представям все по-силно. Големите упования могат единствено да ти оказват помощ, ти би трябвало да се оправиш с тях по най-хубавия метод. "

"Феновете са нещо неповторимо, поддръжката, която последните две години, дават на тима. Ще им кажа да не престават да го вършат, ние ще създадем всичко допустимо да ги радваме на терена ", приключи Кръстев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР