Новото попълнение на Левски Асен Чандъров се надява вторият му

...
Новото попълнение на Левски Асен Чандъров се надява вторият му
Коментари Харесай

Асен Чандъров: Искам да постигна всеки възможен успех с Левски

Новото попълнение на Левски Асен Чандъров се надява вторият му престой в клуба да бъде по-успешен от първия. Футболистът съобщи това в изявление за клубната телевизия на " сините ".

Чандъров бе за малко в Левски през есента 2019 година, като изигра единствено четири мача, само че не съумя да се наложи и мина в румънския Академика Клинчени.

" Чувствам се съвършено в Левски. Всички ме одобриха, познавам множеството момчета отпреди и нямам проблеми. Предишният ми престой в Левски не беше сполучлив, само че в този момент се надявам да имам повече триумфи с този тим. Не съм се замислял нито за момент и непосредствено споделих " да ". Треньорът е един от най-хубавите, тимът е качестван и въпреки всичко това е Левски ".

" Познавам се с Нани (Илиян Стефанов) - играли сме дружно при юношите, по националните тимове, познавам Ники Михайлов, Попето, Марин, Анди, доста от момчетата. Условията за подготовка са съвършени. Но въпреки всичко сме в Дубай, тук е по-добре от другите места ", добави някогашният футболист на Септември София.

" Амбициите ми са огромни, целя се високо, желая всеки вероятен триумф. Надявам се да зарадваме последователите с хубави игри и победи ", сподели още Чандъров.







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР