Новото попълнение на Челси Тимуе Бакайоко постоянно получава хвалби от

...
Новото попълнение на Челси Тимуе Бакайоко постоянно получава хвалби от
Коментари Харесай

Халф на "Челси" разби джип за 140 хил. паунда след тренировка

Новото попълнение на " Челси " Тимуе Бакайоко непрекъснато получава хвалби от мениджъра на тима Антонио Конте, само че отвън терена французинът не е толкоз непогрешим. След утринната подготовка на сините в четвъртък Бакайоко е взел участие в лека злополука, заяви Sky Sports News.

BREAKING: Chelsea’s Tiemoue Bakayoko involved in car crash this afternoon after leaving club’s training ground. #SSN
— Sky Sports News (@SkySportsNews) September 21, 2017
Около 15.30 ч. локално време халфът е блъснал своя джип " Мерцедес G-класа на " Блъндел лейн ", наоколо до подготвителната база на " Челси " в Кобъм. Возилото, което е на стойност към 140 хиляди паунда е с щета по предното окачване, само че футболистът е незасегнат след случая.

Не се оповестява какво е провокирало леката злополука на Бакайоко, нито пък дали е имало конфликт с различен автомобил. Пътят, по който се е движил 23-годишният френски халф е двупосочен.

Tiemoue Bakayoko involved in minor car crash https://t.co/7qcFvZcvR1pic.twitter.com/cdiTBZIeHz
— David Wilson (@LikeChelseaFC) September 21, 2017

Според вестник " Сън " става въпрос за загуба на надзор от страна на футболиста, който към момента не може да свикне с противоположното придвижване в Англия. " Тимуе ми сподели, че е доста мъчно да кара отляво на придвижването. Той към момента се притеснява да кара самичък, тъй като мисли, че е същинска полуда ", сподели братът на футболиста Намори неотдавна, като съгласно изданието думите му удостоверяват проблемите на Бакайоко зад кормилото.

От " Челси " оповестиха, че случаят няма да попречи на халфа да играе в идващия мач на отбора си. Шампионите на Англия гостуват на " Стоук сити " в събота от 17 ч., а идната сряда се изправят против " Атлетико " (Мадрид) на " Уанда метрополитано " в мач от Шампионската лига.

Бакайоко дойде в " Челси " през лятото от " Монако " с трансфер на стойност 40 млн. паунда.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР