Новото попълнение на Атлетико (Мадрид) Мемфис Депай говори пред журналистите

...
Новото попълнение на Атлетико (Мадрид) Мемфис Депай говори пред журналистите
Коментари Харесай

Мемфис: Атлетико е голям клуб, Гризман ми каза само добри неща

Новото попълнение на Атлетико (Мадрид) Мемфис Депай приказва пред публицистите при формалното си показване.

Нидерландецът стартира с пояснение за какво е избрал тъкмо това да е новият му тим: “Имах опита да играя против тях, предходната година бях доста впечатлен от стадиона и духа им. Атлетико е доста огромен клуб. Впечатляваща история, доста положителни играчи и съм чувал доста положителни истории за тях. Освен това, усещането, което получих от борда на шефовете, беше, че желаят да съм тук, с цел да оказа помощ на тима ”

Мемфис продължи, като разкри за диалозите си с наставника на Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне. “Говорихме за това по какъв начин се усещам, през вчерашния ден беше доста дълъг и под напрежение ден. Най-важното е, че той желае да се усещам като вкъщи си и да се приспособявам. Очаквам го с неспокойствие, той е прочут със своята пристрастеност и желае да съм подготвен допустимо най-скоро. Той ме познава добре от престоя ми в Барселона и Лион, още тогава ме е харесвал като състезател ”.

" Говорих с Гризман, преди да дойда тук, и той ми сподели доста положителни неща за клуба ”, продължи Мемфис. “Не беше изненада, когато пристигнах, беше всичко, което чаках. Посрещнаха ме и беше доста прелестно. Всичко е доста комфортно, стадионът е прелестен и в действителност бих желал да изиграя един мач, с цел да усетя почитателите ”.

Футболистът приключи и с желаните си позиции на терена: “През предишния сезон играх и като полузащитник, и в националния тим, и в Лион. Обичам да имам малко независимост в центъра, да притежавам топката и да сътворявам пространства за другите. Времето ще покаже по какъв начин ще бъде тук, само че би трябвало да се приспособявам към това, което желае треньорът, и да оставя творчеството си настрани, с цел да бъда допустимо най-функционален ”.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР